Δραγούνης - Γιάννης: Ξαναζούν τον εφηβικό τους έρωτα!

11.07.2011
Λένε πως οι νεανικοί έρωτες κρατούν για πάντα. Πολύ ρομαντικό, όχι όμως ουτοπικό για το νεαρό ζευγάρι που έπειτα από ένα σύντομο φλερτ, όταν ήταν σχεδόν παιδιά, σήμερα είναι μαζί και ερωτευμένοι.

Λένε πως οι νεανικοί έρωτες κρατούν για πάντα. Πολύ ρομαντικό, όχι όμως ουτοπικό για το νεαρό ζευγάρι που έπειτα από ένα σύντομο φλερτ, όταν ήταν σχεδόν παιδιά, σήμερα είναι μαζί και ερωτευμένοι.

O πρώην της Ελεονώρας Μελέτη και η γοητευτική σχεδιάστρια μόδας γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια, όπως άλλωστε αποκάλυψε και η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» on air. «Εγώ για τον Γιάννη θέλω έναν έρωτα κεραυνοβόλο, έναν έρωτα που θα του ταράξει τα νερά, γιατί αυτό είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Οταν είσαι 15 χρόνια φίλος με τον άλλο δεν υπάρχει ένας τέτοιος έρωτας, σαν αυτόν που χρειάζεσαι έπειτα από μια σχέση τριών χρόνων με προβλήματα. Εδώ χρειάζεται ένας έρωτας που θα σε ταράξει», είπε χαρακτηριστικά. Πράγματι ο Πολωνός αεροναυπηγός και επιχειρηματίας και η σχεδιάστρια γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια. «Στην εφηβεία υπήρξε ένα σύντομο φλερτ ωστόσο παρέμειναν όλα αυτά τα χρόνια δύο καλοί φίλοι» μας λέει πρόσωπο από το περιβάλλον της Σήλιας.

Επιθυμία του Γιάννη είναι η νέα του σχέση να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι το οποίο βρίσκει σύμφωνη και τη Silia D. Και ο χωρισμός του με τη Μελέτη δεν έγινε γνωστός από την πρώτη στιγμή. Το ανακοίνωσε η Ελεονώρα μέσα από άρθρο στο προσωπικό της blog κι ενώ η σχέση είχε τελειώσει οριστικά δυόμισι μήνες πριν. «Είναι και οι δύο διακριτικοί, δεν τους αρέσει η δημοσιότητα και οι άσκοπες κοσμικές εμφανίσεις», λένε φίλοι του νέου ζευγαριού. Πάντως, παρά τον πρόσφατο χωρισμό του, ο Γιάννης δείχνει πολύ ενθουσιασμένος με τον παιδικό του έρωτα.

Στο πρόσφατο ταξίδι τους στη Σέριφο, ο επιχειρηματίας όσο και η σχεδιάστρια έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε λίγες ημέρες αργότερα και στο «Τhe Mall», όπου το ζευγάρι παρακολούθησε πρεμιέρα ταινίας. Αγκαλιασμένοι και κρατώντας σφιχτά ο Γιάννης το χέρι της Σήλιας, δεν έδειξαν καμία διάθεση να κρυφτούν. Η 32χρονη σχεδιάστρια έχει ήδη έναν γάμο και ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της -με τον γνωστό επιχειρηματία Δημήτρη Αργυρόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδάκι και το οποίο και οι δύο λατρεύουν.

Το ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και καθημερινή φιλική επικοινωνία που δεν περιορίζεται στα τυπικά του παιδιού. Ποιος είναι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος; Ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου, με την οποία έχει επίσης άριστη επικοινωνία και δύο γιους. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο θέμα με πολύ χιούμορ μέσα από την εκπομπή της «Φώτης και Μαρία live» διερωτώμενη υποθετικά τι συγγένεια θα έχει με τη Σήλια και τον Γιάννη μιας και οι γιοι της είναι αδέλφια με το παιδάκι της σχεδιάστριας.

Η Σήλια, με σπουδές σε Λονδίνο και Παρίσι, συγκαταλέγεται στα δυνατά ονόματα του νέου αίματος της ελληνικής μόδας. Eχει περάσει από τον οίκο μόδας Sonia Rykiel και το 2004 ξεκίνησε τη δική της γραμμή ρούχων υπό τον τίτλο «CeliaD». Τα τελευταία χρόνια μεγάλη ζήτηση έχουν τα νυφικά της, εξαιτίας του vintage στυλ που έχει υιοθετήσει.

  • FlashbackΟ επιχειρηματίας είχε στο παρελθόν άλλη μία επώνυμη κατάκτηση, τη στιχουργό και σεναριογράφο Μυρτώ Κοντοβά. Οι κακές γλώσσες λένε πως αυτός ο χωρισμός δεν ήταν βελούδινος, με αποτέλεσμα η Μυρτώ να εμπνευστεί και να γράψει τις «Τσούλες», το γνωστό hit της Αννας Βίσση.

Αλέξης Μίχας