Η Κέιτ έχασε το δαχτυλίδι του αρραβώνα

27.06.2011
Το διάσημο 37χρονο μοντέλο που γνώρισε άπειρες δόξες και χλιδή, φαίνεται πως περπατά με ένα μαύρο συννεφάκι πάνω από το κεφάλι τους αφού τέτοιο μπαράζ αναποδιάς και κακοτυχίας δεν έχει ξανασυμβεί.

Ό, τι μπορούσε να πάει στραβά για την Κέιτ Μος, πήγε το Σαββατοκύριακο που πέρασε!


Το διάσημο 37χρονο μοντέλο που γνώρισε άπειρες δόξες και χλιδή, φαίνεται πως περπατά με ένα μαύρο συννεφάκι πάνω από το κεφάλι τους αφού τέτοιο μπαράζ αναποδιάς και κακοτυχίας δεν έχει ξανασυμβεί.


Όλα ξεκίνησαν όταν η Κέιτ αποφάσισε να παραβρεθεί παρέα με φίλους στο μουσικό φεστιβάλ του "Glastonbury" όπου θα έπαιζε μουσική on stage ο μέλλοντας σύζυγός της Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) με το γκρουπ του, τους διάσημους στη Μεγάλη Βρετανία "The Kills".

Κι ενώ όλα εξελίσσοντας καλά και η Κέιτ -που θα ντυθεί νυφούλα το επόμενο Σαββατοκύριακο- διασκέδαζε, αποφάσισε με τους φίλους της να περάσει στα παρασκήνια για να δει το συγκρότημα "Pulp" από κοντά. Το διάσημο σούπερ μοντέλο διέθετε μεν VIP εισιτήρια αλλά οι άνθρωποι ασφάλειας δεν φάνηκαν πρόθυμοι να αφήσουν την Μος και την παρέα της να περάσει στο χώρο τόσο εύκολα.

Η ίδια η Κέιτ φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη και άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά της στο εν λόγω περιστατικό ανέφεραν πως η Μος δεν μπορούσε να πιστέψει πως οι φύλακες δεν την αναγνώριζαν. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν τελικά πέρασε στο χώρο των παρασκηνίων ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο "τρώει πόρτα". Το ίδιο συνέβη και τον Φεβρουάριο στα επίσημα εγκαίνια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου.


Το δεύτερο περιστατικό που τάραξε τη Μος ενώ βρισκόταν στο φεστιβάλ "Glastonbury" ήταν η προσωρινή απώλεια του μονόπετρου δαχτυλιδιού της.

Ενώ η 37χρονη Μος -που εμφανίστηκε με πράσινο μπλουζάκι, μπότες και μαύρο δερμάτινο μπουφάν- διασκέδαζε στο μουσικό φεστιβάλ, ξαφνικά ανακάλυψε πως λείπει από το χέρι της το αξίας 14.000 βρετανικών λιρών διαμαντένιο δαχτυλίδι, δώρο του Χινς για τον αρραβώνα τους.

Το μοντέλο που θα ντυθεί νυφούλα την 1 Ιουλίου έβαλε γνωστούς και φίλους να ψάχνουν σαν τρελοί το δαχτυλίδι, όπως αναφέρει το πρακτορείο "Cover Media".

"Όλοι έψαχναν το δαχτυλίδι ενώ η Κέιτ βρισκόταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης και παρακαλούσε τον κόσμο να ψάξει για το δαχτυλίδι. Μέχρι στα γόνατα έπεσε το διάσημο μοντέλο μπας και βρει το χαμένο μονόπετρο, φανερά πανικοβλημένη”, ανέφερε πηγή στην βρετανική εφημερίδα "The Mirror".


Δύο ώρες αργότερα και ενώ η Μος συνέχιζε να κλαίει με μαύρο δάκρυ, έψαξε στο τσαντάκι της για να βρει ένα χαρτομάντηλο κι εκεί (!) ω του θαύματος, είδε το μονόπετρο!!!! Ήταν εκεί εξ' αρχής και δεν το είχε χάσει ποτέ. Όταν το συνειδητοποίησε η Κέιτ, ξέσπασε σε γέλια!

Κατερίνα Π.