Μακρυπούλια:"Nιώθω παντρεμένη"

17.06.2011
Ο δεσμός της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι γνωστός το ότι όμως το Ζετάκι την έχει πατήσει για τα καλά και πλέον

Ο δεσμός της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι γνωστός το ότι όμως το Ζετάκι την έχει πατήσει για τα καλά και πλέον δεν της φτάνει ο χρόνος, αφού όπως εξηγεί στο περιοδικό Down Town είναι το μόνιμο της άγχος: "Να μου φτάσει. Να προλάβω. Να προλάβω να εξελίσσομαι και προσπαθώ γι΄αυτό διαρκώς".

Όμως με ένα σύντροφο σαν τον Χατζηγιάννη , θέλει να δώσει και τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση της: "θέλω να δώσω χρόνο στη σχέση μου. Η ζωή δεν είναι μόνο να δουλεύουμε. Αυτό θέλω. Και γίνομαι περισσότερο επιλεκτική στις δουλειές για να έχω και προσωπικό χρόνο", είπα το κορίτσι αφού φαίνεται να έχει φάει γερό κόλλημα και θέλει μόνο στην αγκαλιά του Μιχαλάκη να κουρνιάζει.

Και αφού αυτό που καίει όλο τον κόσμο δεν είναι η οικονομική κρίση αλλά αν θα το "δώσουμε" το Ζετάκι τόσα χρόνια, η απάντηση της ήταν αποστομωτική: "γάμος δεν είναι αυτό που ζω; δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να υπάρχει. Η τελετή; όταν ζεις με έναν άνθρωπο, μοιράζεσαι την καθημερινότητα, κάνεις κοινά σχέδια, δεν είναι γάμος; Δεν νιώθω να διαφέρει η ζωή μου πολύ απ΄αυτό. Ζω απόλυτα δεσμευμένη και νιώθω παντρεμένη", είπε η Ζέτα!

Εμ χρυσή μου, εγώ τι να σου πω; Άν νιώθεις παντρεμένη και απόλυτα δεσμευμένη εμένα δε μου πέφτει λόγος. Αλλα τότε μιλάμε για το δεύτερο σου γάμο, αφού και με τον Αντωνάκη, το Ρέμο φυσικά στην ίδια φάση ήσουν πριν κάποια χρόνια. Την οικογένεια όμως και τους παπαράτσι δεν τους σκέφτεσαι που θέλουν να σε δουν ντυμένη στα λευκά εδώ και χρόνια;

Ελένη Αναστασάκη