JLo: "Η Lady Gaga με εμπνέει"

17.06.2011
Η διάσημη 41χρονη Λατίνα βρίσκει "κίνητρο" και "έμπνευση" από άλλους πιο δημιουργικούς –όπως ισχυρίζεται- συναδέλφους της.


Η διάσημη 41χρονη Λατίνα βρίσκει "κίνητρο" και "έμπνευση" από άλλους πιο δημιουργικούς –όπως ισχυρίζεται- συναδέλφους της.

"Εμπνέομαι πάντα από τη δουλειά άλλων καλλιτεχνών. Όταν βλέπω άλλους να κάνουν σπουδαία πράγματα, νιώθω ότι θέλω να κάνω κι εγώ το ίδιο", υποστηρίζει η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ξεχωρίζοντας στη λίστα της τη Lady Gaga.

Οι δύο τραγουδίστριες συνεργάστηκαν πρόσφατα στο νέο άλμπουμ της JLo "Love" με τα τραγούδια "Hypnotico" και "Invading My Mind" που υπογράφει συνθετικά η Lady. Και πριν από αυτό η Λόπεζ είχε δηλώσει θαυμάστριά της, αλλά τώρα πια… δεν έχει λόγια!

"Λατρεύω τη αίσθηση του λυρισμού και της μελωδίας που έχει. Νιώθω ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μου αρέσουν πραγματικά οι δίσκοι της και χάρηκα πολύ που είχα τη δυνατότητα να πάρω δύο κομμάτια της και να τα κάνω δικά μου", ομολόγησε η Τζένιφερ, τονίζοντας ότι νιώθει πολύ τυχερή που συνεργάστηκε μαζί της.

Βέβαια, το ότι η Gaga αποτελεί πηγή έμπνευσης για την Τζένιφερ Λόπεζ δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η δεύτερη θα αρχίσει να "ξεσηκώνει" και το στυλ της. Πώς θα μπορούσε άραγε…

"Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα αντέγραφα ποτέ κάποιον", υποστηρίζει η Λόπεζ τονίζοντας ότι ο καθένας έχει -ή πρέπει να έχει- το δικό του στυλ.

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε την JLo στο τραγούδι " I' m into you" από το νέο της άλμπουμ, να χορεύει στην αγκαλιά του γοητευτικού Γουίλιαμ Λέβι (ή αλλιώς "Μπραντ Πιτ του Μεξικού").

Ζωή Κίττα