Παππά: "Φοβάμαι για τη ζωή μου & για τον γιο μου"

17.06.2011
Τι κακό και αυτό από νοικοκυρά σε απόγνωση να γίνεσαι άυπνη νοικοκυρά. Η Χριστίνα Παππά, έχει χάσει τον ύπνο της αφού δέχεται εφιαλτικές απειλές για τη ζωή της δική της

Τι κακό και αυτό από νοικοκυρά σε απόγνωση να γίνεσαι άυπνη νοικοκυρά σε απόγνωση πάντα; Η Χριστίνα Παππά, έχει χάσει τον ύπνο της αφού δέχεται εφιαλτικές απειλές για τη ζωή της δική της και του γιού της και δε δίστασε να φτάσει μέχρι και την Εισαγγελία Αθηνών!
Όπως διαβάζουμε στην Espresso, η Παππά εξομολογείται πως φοβάται πολύ για εκείνη και το παιδί της αφού όπως εξηγεί πλέον δεν κοιμάται τα βράδια αν δε γυρίσει πρώτα ο γιος της για να ησυχάσει.

Έτσι το Χριστινάκι, πήγε μια βόλτα από την Εισαγγελία Αθηνών για να καταγγείλει όσα περνάει τις τελευταίες ημέρες και να υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα. Και ποιος άνθρωπος απειλεί τη ζωούλα της και του γιού της;

Πρόκειται για κάποιον άνθρωπο που γνωρίζει αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητα του και στέλνει απειλητικά μηνύματα σε αυτήν και την οικογένεια της.

"Φοβάμαι για τη ζωή μου και για τον γιο μου και δεν κοιμάμαι αν το παιδί μου δεν γυρίσει στο σπίτι" αποκαλύπτει η Χριστίνα Παππά.

Σύμφωνα με την Espresso, η ηθοποιός δέχεται εδώ καιρό τέτοιου είδους απειλητικά μηνύματα αλλά δεν έδινε σημασία γιατί πίστευε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα σταματήσει. Όταν όμως μπήκε στο στόχαστρο και ο γιό της τότε είναι που το πήρε θερμά και ανέλαβε δράση! Εμείς ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά για την Χριστίνα και το γιόκα της.

Ελένη Αναστασάκη