Παντρεύεται σταρ του φετινού Dancing;

04.06.2011
Μπορεί στο Μάμπο, το τσα τσα τσα, τη ρουμπά και τους λοιπούς χορούς να μην τα πήγαινε καλά και να έφυγε μία ώρα αρχύτερα, από το Dancing with the stars, όμως η Μαρία Τσουρή φαίνεται διατεθειμένη να πετύχει

Μπορεί στο Μάμπο, το τσα τσα τσα, τη ρουμπά και τους λοιπούς χορούς να μην τα πήγαινε καλά και να έφυγε μία ώρα αρχύτερα, από το Dancing with the stars, όμως η Μαρία Τσουρή φαίνεται διατεθειμένη να πετύχει σε έναν άλλο χορό… του Ησαϊα!!! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η star του Dancing και πολίστρια του Ολυμπιακού σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Τον Σεπτέμβριο, λοιπόν, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως ακόμη δεν έχον αποφασίσει μέρα και τόπο. Αν και είναι ανάμεσα σε Μύκονο κα Σαντορίνη… σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι. Εξάλλου, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αχώριστο και δε βλέπουν το λόγο να μην κάνουν το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση τους. Και τώρα που η Τσουρή πήρε το κολάι με τους χορούς; Είπε το «ναι» μέχρι και για έναν… Ησαϊα!