Υποφέρει από έρωτα η Άντζελα Δημητρίου!

04.06.2011
Και υποφέρω, υποφέρω, υποφέρω πολύ. Υποφέρει η Άντζελα Δημητρίου τον τελευταίο καιρό και όχι δε φταίει που την κατηγόρησαν για «νονού» ούτε υποφέρει από τη ζεστή χυλόπιτα που της έριξε ο Στηβ Κακέτσης

Και υποφέρω, υποφέρω, υποφέρω πολύ. Υποφέρει η Άντζελα Δημητρίου τον τελευταίο καιρό και όχι δε φταίει που την κατηγόρησαν για «νονού» ούτε υποφέρει από τη ζεστή χυλόπιτα που της έριξε ο Στηβ Κακέτσης στην περίπτωση να είναι και πάλι μαζί και γιατί όχι, να παντρευτούν.

Η Άντζελα υποφέρει από έρωτα, που ήρθε και τη χτύπησε κατακούτελα κι έκτοτε δεν μπορεί να συνέλθει. Και τα συμπτώματα από το… κατακούτελο τα είδαμε την Τετάρτη το βράδυ στης Αννίτας Πάνια, όπου η ράπερ «Λαίδη» έριξε έναν ραπ χορό, που την έβλεπες κι έλεγες ότι υποφέρει από τα στενά παπούτσια και δεν μπορεί να σταθεί όρθια. Αλλά τελικά, έφταιγε ο αγιάτρευτος έρωτας της για Τούρκο καλλονό. Ω ναι, ο τυχερός που τον κοίταξε η Άντζελα είναι από τη γείτονα χώρα και μάλιστα μεγάλος σταρ!

Εμ, μια «Λαίδη» μόνο έναν σταρ θα ερωτευόταν, όπως ο «Μεχμέτ» από τα «Ασημένια φεγγάρια». Τον είδε στο σήριαλ η Άντζελα κι έπεσε στα πατώματα. Αν τον έβαλε αφίσα στο δωμάτιο της, δεν μας το αποκάλυψε. Είπε, όμως, ότι αυτόν μέχρι που θα τον παντρευόταν. Βρε μπας και την έχει πιάσει καμία κρίση γάμου; Όλο προτάσεις κάνει τελευταία και καμία δεν τη κάθεται. Α και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τι λέει, ο «Μεχμέτ» για εκείνη… απλά αγνοεί την ύπαρξή της.

Ο έρωτας της είναι πλατωνικός, αλλά σφοδρός. Ναι, ναι σαν εκείνος που είχαμε εμείς μικρές με τον…Πάτρικ Σουέιζι. Πάντως, αν δεν της κάτσει ο ελληνοτουρκικός έρωτας, οσονούπω ξεκινάει βουλγάρικη σειρά στον Alpha. Ο πρωταγωνιστής φαίνεται γλυκούλης. Ας ρίξει και στη Βουλγαρία μία πρόταση γάμου. Εξάλλου, τσάμπα είναι.