"Θερμό" επεισόδιο Κοκκίνου - Βασιλειάδη στο σπίτι της!

05.06.2011
Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις της Έλλης Κοκκίνου με τον πρώην σύζυγος της, Παναγιώτη Βασιλειάδη. Το πρώην ζεύγος, αν και προσπάθησε να κρατήσει σε καλό επίπεδο τη σχέση τους για χάρη

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις της Έλλης Κοκκίνου με τον πρώην σύζυγος της, Παναγιώτη Βασιλειάδη. Το πρώην ζεύγος, αν και προσπάθησε να κρατήσει σε καλό επίπεδο τη σχέση τους για χάρη του παιδιού τους, φαίνεται ότι τελικά δεν τα κατάφεραν. Κι ενώ η υπόθεση με την κηδεμονία του παιδιού βρίσκεται στα δικαστήρια, ένα πρόσφατο επεισόδιο αποδεικνύει ότι η σχέση τους βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, πριν λίγες μέρες υπήρξε μεταξύ τους θερμό επεισόδιο στο σπίτι της αοιδού. Αιτία; τα γενέθλια του μικρού. Η απόφαση της Κοκκινου να κάνει δεύτερα γενέθλια στο γιο τους (την περασμένη εβδομάδα είδαμε σε όλα τα Life style περιοδικά φωτογραφίες από το event) ενόχλησε τον πρώην σύζυγο της, ο οποίος πήγε στο σπίτι της στη Βούλα για να δει τι συμβαίνει.

Απόφαση δικαστηρίου λέει ότι πέρυσι τη διοργάνωση των γενεθλίων είχε αναλάβει η μητέρα, ενώ φέτος ήταν η σειρά του πατέρα. Όπως, υποστηρίζει άνθρωπος από το περιβάλλον του Βασιλειάδη, έκανε πάρτι στο μικρό και μάλιστα κάλεσε την Κοκκίνου, αν ήθελε να παραβρεθεί. Όταν, όμως, έμαθε ότι κι εκείνη είχε κανονίσει γιορτή την περασμένη Κυριακή, αποφάσισε να πάει στο σπίτι της στη Βούλα ενώ το event βρισκόταν σε εξέλιξη.

Εκεί, είχε μία συνομιλία με τον αδελφό της Κοκκίνου, ενώ οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται, δείχνουν μία ένταση ανάμεσα στο πρώην ζεύγος. Το επεισόδιο τελικά δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ ο επιχειρηματίας έφυγε αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Όπως υποστηρίζει, δε, ο άνθρωπος από το περιβάλλον του, ο Βασιλειάδης εξοργίστηκε επειδή ήθελε να διασφαλίσει ότι ο γιος τους δεν θα έσβηνε και δεύτερη τούρτα γενεθλίων, κάτι που θα επηρέαζε την ψυχική του ισορροπία.