Το Πάσχα των επωνύμων

26.04.2011
Πάσχα χωρίς celebrities είναι σαν Πάσχα χωρίς αρνάκι στη σούβλα. Μάθαμε τους δημοφιλείς προορισμούς που επέλεξαν για φέτος οι εγχώριοι stars και διαπιστώσαμε πως η Μύκονος δεν είναι πια στις περισσότερες προτιμήσεις.

Πάσχα χωρίς celebrities είναι σαν Πάσχα χωρίς αρνάκι στη σούβλα. Μάθαμε τους δημοφιλείς προορισμούς που επέλεξαν για φέτος οι εγχώριοι stars και διαπιστώσαμε πως η Μύκονος δεν είναι πια στις περισσότερες προτιμήσεις.

Η λαϊκη ρηση λεει σοφά «Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό» και η ελληνική showbiz αποφάσισε να την εφαρμόσει κατά γράμμα.

Στο πατρικό της στην Παλιόχωρα Χαλκιδικής θα κάνει Ανάσταση η Κατερίνα Καραβάτου και ο σύντροφός της, Κρατερός Κατσούλης. Η οικοδέσποινα του «Κους Κους», που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ήθελε για φέτος ένα καθ’ όλα παραδοσιακό Πάσχα μαζί με τους γονείς αλλά και τα βαπτιστήρια της.

Πολύ κοντά της θα βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που θα σουβλίσει το αρνί μαζί με τους γονείς του στο χωριό του, την Ανω Παναγιά, ενώ θα πηγαινοέρχεται Χαλκιδική- Θεσσαλονίκη, καθώς για απόψε το βράδυ έχει κανονίσει με τον Αντώνη Κανάκη και φιλική τους παρέα να διασκεδάσουν στην πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο «Orama». Μέχρι τελευταίας στιγμής παίζεται για το εάν θα ανέβει και ο Γιάννης Λάτσιος, καθώς το «Dancing with the stars» θα είναι live την Κυριακή του Πάσχα.

Ο Αντώνης Ρέμος θα βρίσκεται μαζί με την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ, στο εξοχικό του στις Μηλιές Πηλίου. Ο τραγουδιστής εγκαινίασε το εξοχικό το Πάσχα του 2007. Εκείνη την άνοιξη το Πήλιο είχε γίνει meeting point των παπαράτσι, καθώς μαζί με τον τραγουδιστή και τη Ζέτα Μακρυπούλια είχαν κάνει Ανάσταση ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που έχει σπίτι στον κοντινό Αγιο Γεώργιο, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» θα κάνει και φέτος Πάσχα στο Πήλιο και μάλιστα, όπως είπε, σκοπεύει να κάνει και το πρώτο της μπάνιο, ναι, Απρίλη μήνα!

Πάντως οι φωτορεπόρτερ θα βρίσκονται φέτος στην Αράχοβα, αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα πετύχουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο τραγουδιστής θέλει να πάει στην Πάρο, όπου έχει το δεύτερο εξοχικό του και εκεί θα κάνει Πάσχα ο καλός του φίλος Λάκης Λαζόπουλος μαζί με την κολλητή του Χρύσα Ρώπα και φιλική τους παρέα.

Στα Κύθηρα θα πουν φέτος το «Χριστός Ανέστη» η Κατερίνα Λέχου και ο αγαπημένος της Μάνος Στρατάκης, σπάζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων που τους ήθελε στη γενέτειρα του επιχειρηματία, τον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης. Το ζευγάρι δέχθηκε την πρόσκληση της Μιρέλλας Παπαοικονόμου να τους φιλοξενήσει. Η σεναριογράφος έχει ένα πανέμορφο σπίτι στο Στραπόδι, με μοναδική θέα προς το κάστρο της Χώρας και προς ένα νησάκι το οποίο οι ντόπιοι αποκαλούν Χύτρα. Στην παρέα τους θα βρίσκονται και οι κουμπάροι της σεναριογράφου, Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου.

Στην Αλεξανδρούπολη θα κάνουν Πάσχα ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη Δέσποινα Βανδή και τα παιδιά τους, Γιώργο και Μελίνα, καθώς είναι παράδοση για την οικογένεια να βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ντέμη.

Η Πέγκυ Ζήνα, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, θα κάνει Πάσχα εκεί όπου βρίσκεται κάθε χρόνο από τότε που γνώρισε τον Γιώργο Λύρα: Στο γραφικό ορεινό χωριό Ευπάλιο της Ναυπάκτου, όπου ο επιχειρηματίας έχει το πατρικό του αλλά παλαιότερα και νυχτερινές επιχειρήσεις όπως τη διάσημη ντίσκο «Blue Lake» στο κοντινό Μοναστηράκι. Ο κουμπάρος τους, Ηλίας Ψινάκης, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχε αποφασίσει αν θα τους ακολουθήσει, αν θα πάει στο εξοχικό του στα 3-5 Πηγάδια ή τελικά θα ψηφίσει τον κλασικό πασχαλινό προορισμό, τη Μύκονο.

  • Στο εξωτερικόΌπως κάθε χρόνο, υπάρχουν και φέτος εκείνοι που προτίμησαν το εξωτερικό. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη θα πάνε στη Νέα Υόρκη, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου στο Μαϊάμι. Η Δήμητρα Ματσούκα επέλεξε τις εξωτικές Μαλδίβες.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ