Γιατί κρύβεται η Ντέμι Μουρ;

19.04.2011
Στα 48 της χρόνια, η γνωστή ηθοποιός έχει αποτελέσει επανειλημμένα αντικείμενο συζήτησης σχετικά με την… αειθαλή όψη της.

Στα 48 της χρόνια, η γνωστή ηθοποιός έχει αποτελέσει επανειλημμένα αντικείμενο συζήτησης σχετικά με την… αειθαλή όψη της.

Ως μυστικό της νεότητάς της, η ίδια η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) έχει ονομάσει το "πολύ σεξ" ενώ οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι είχε και αρκετή… επαγγελματική βοήθεια.

Όμως, πριν από λίγες μέρες έκανε πάλι τον κόσμο να αναρωτιέται όταν εμφανίστηκε με καλυμμένο το πρόσωπο σε δημόσια εμφάνισή της.

Αντίθετα με την προσφιλή της συνήθεια να μην αφήνει τους παπαράτσι δυσαρεστημένους, η Μουρ, βγήκε από τον κινηματογράφο μαζί με τον σύζυγό της, κρύβοντας το πρόσωπό της με τα χέρια της.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), από την άλλη πλευρά, μοίρασε απλόχερα χαμόγελα, χωρίς όμως να εξηγεί σε καμία περίπτωση τη στάση της αγαπημένης της γυναίκας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η γνωστή για την αδυναμία της στο Twitter Ντέμι, συνέχισε τον "γρίφο" μέσω της προσωπικής της σελίδας δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με το πρόσωπό της πάλι καλυμμένο.

Αυτή φορά η… μάσκα ήταν ενυδατική, αλλά το γεγονός παραμένει το ίδιο: "Η Ντέμι κρύβει το πρόσωπό της και ουδείς ξέρει γιατί". Θα μάθουμε όμως… που θα πάει;

Ζωή Κίττα