Μυστικός & (παράφορος) έρωτας παρουσιαστών στο ίδιο κανάλι;

18.04.2011
«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά» ή μπορούμε να τραγουδήσουμε και το «Μυστικέ μου έρωτα, αχ έρωτα κρυφέ...». Έχω την εντύπωση ότι το τελευταίο ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των δύο νέων παρουσιαστών – δημοσιογράφων

«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά» ή μπορούμε να τραγουδήσουμε και το «Μυστικέ μου έρωτα, αχ έρωτα κρυφέ...». Έχω την εντύπωση ότι το τελευταίο ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των δύο νέων παρουσιαστών – δημοσιογράφων, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό ζουν έναν μεγάλο έρωτα, διόλου απαγορευμένο, αλλά όμως κρυφό.

Κι αυτό, διότι βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη και κάτι το κακό το μάτι, κάτι ότι δε θέλουν να πέσουν στα στόματα των υπολοίπων, κάτι ότι ο ένας εξ αυτών προέρχεται από χωρισμό, κρατούν τον έρωτα τους κρυφό. Αλλά επειδή αυτό δεν είναι εύκολο, εδώ και λίγες μέρες έχει διαρρεύσει η σχέση τους και οι πρώτες φήμες έχουν ήδη ακουστεί.

Οι ίδιοι σφυρίζουν διάφορα, ενώ είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους. Στις, δε, δηλώσεις τους λένε πάντα (ειδικά η σέξι κυρία) ότι είναι μόνοι σαν το λεμόνι. Πάντως, επειδή τα ωράρια τους στο κανάλι δε συμπίπτουν (αυτή είναι του πουρνού κι αυτός του βραδινού) είναι πιο εύκολο να μη δίνουν στόχο. Αν και στους διαδρόμους του καναλιού έχουν ήδη αρχίσει οι ψίθυροι περί σχέσης σε ελληνική και ξένη (που δεν μας είναι και τόσο... αρεστή ως Έλληνες) γλώσσα! Βλέπεις, με τη συγκεκριμένη γλώσσα και οι δύο νέοι έχουν μία κάποια σχέση. Αυτά.