Ο Φώτης παίρνει εξιτήριο!

18.04.2011
Αίσιο τέλος έχει η περιπέτεια υγείας που ταλαιπώρησε για μία εβδομάδα τον Φώτη Σεργουλόπουλο κι έκανε τους δικούς του ανθρώπους να ζήσουν πραγματικά ώρες αγωνίας. Η λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε υποχώρησε, είναι απύρετος

Αίσιο τέλος έχει η περιπέτεια υγείας που ταλαιπώρησε για μία εβδομάδα τον Φώτη Σεργουλόπουλο κι έκανε τους δικούς του ανθρώπους να ζήσουν πραγματικά ώρες αγωνίας. Η λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε υποχώρησε, είναι απύρετος εδώ και λίγα 24ωρα και δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο του Παρισιού, όπου και νοσηλεύεται.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε μες στην ευτυχία η κολλητή του φίλη, Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είναι αλήθεια ότι πέρασε ώρες αγωνίας. Ο Φώτης είναι καλά και στη διάθεση, αφού το πρόβλημα ξεπεράστηκε και δεν αποκλείεται το απόγευμα της Μ. Δευτέρας να βγει στην εκπομπή τους ζωντανά σε τηλεφωνική σύνδεση.

Όσο για την επιστροφή του στην Ελλάδα; Ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στο Παρίσι για Πάσχα ή όχι. Ωστόσο, δίπλα του είναι καλοί του φίλοι, ανάμεσα τους και ο Νίκος Αλιάγας. Πάντως, όπως αποκάλυψε η Μαρία, την Τρίτη του Πάσχα το δίδυμο θα είναι πάλι μαζί.