Τα... ενδιαφέροντα γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ

18.04.2011
Με ένα απλό γεύμα σε στενό οικογενειακό κύκλο γιόρτασε η διάσημη μέλλουσα πολύτεκνη μαμά τα φετινά γενέθλιά της.


Με ένα απλό γεύμα σε στενό οικογενειακό κύκλο γιόρτασε η διάσημη μέλλουσα πολύτεκνη μαμά τα φετινά γενέθλιά της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) πήρε την κοιλίτσα της (!), τους άντρες της και τους γονείς της και πήγε στο μοδάτο "Bouchon Bistro" του Μπέβερλι Χιλς για να σβήσει τα 37 κεράκια στην τούρτα της.

Κομψή, όπως πάντα, η Βικτόρια φορούσε ένα μοβ φόρεμα από την προσωπική κολεξιόν της και έλαμπε πλάι στους δικούς της, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν ο μεσαίος γιος της που έκλεψε την παράσταση.

Ακολουθώντας τα στυλιστικά βήματα των γονιών του, ο 8χρονος Ρόμεο (Romeo) εμφανίστηκε με μπεζ βερμούδα και κόκκινη πόλο μπλούζα με ασορτί πάνινα αθλητικά παπούτσια, αλλά αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν τα μεγάλα κοκάλινα γυαλιά που παρουσίασε για πρώτη φορά.

Λανσάροντας τον σκελετό που έμοιζε με εκείνον που έχει φορέσει και ο μπαμπάς Ντέιβιντ (David) στο παρελθόν, ο Ρόμεο έδειχνε πολύ άνετος ακόμη και στα φλας των παπαράτσι –αντίθετα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που τα απέφυγαν διακριτικά.

Η σχέση του νεαρού Μπέκαμ με τη μόδα είναι γνωστή, καθώς το όνομά του φιγουράρει στην 26η θέση της φετινής λίστας του περιοδικού "GQ" με τους πιο καλοντυμένους άντρες (!) της χρονιάς για φέτος.

Μάλιστα, φήμες φέρουν τον δεύτερο γιο της οικογένειας Μπέκαμ να ετοιμάζεται να κάνει και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο της μόδας, υπογράφοντας μια σειρά γυαλιών ηλίου για παιδιά.

Κατά τα άλλα, στο γιορτινό γεύμα, ο τρυφερός Ντέιβιντ –ο οποίος μετέφερε την οικογένεια με μια πολυτελέστατη Ρολς Ρόις- πρόσφερε στη γυναίκα του ένα τεράστιο μπουκέτο με κίτρινα λουλούδια, ενώ ο μεγάλος γιος τους, Μπρούκλιν (Brooklyn) είχε αναλάβει χρέη φωτογράφου καθώς δεν αποχωρίστηκε στιγμή την κάμερά του.

Η ίδια η εορτάζουσα, η οποία σε λίγους μήνες περιμένει την πρώτη της κορούλα, εξέφρασε την ευτυχία της μέσω της σελίδας της στο Twitter: "Τόσα πολλά όμορφα λουλούδια και μηνύματα!!!! Περνώ υπέροχα μαζί με τα τέσσερα αγόρια μου!!! Xxx.. BM". Πολλές ευχές και από εμάς…

Ζωή Κίττα