Η υπόσχεση της Ζωής Λάσκαρη!

25.07.2008
Η Ζωή Λάσκαρη την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να εκπληρώσει μια μεγάλη επιθυμία της εγγονής της Ζένιας, που θα την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Μια υπόσχεση που της είχε δώσει στο παρελθόν

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Η Ζωή Λάσκαρη την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να εκπληρώσει μια μεγάλη επιθυμία της εγγονής της Ζένιας, που θα την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Μια υπόσχεση που της είχε δώσει στο παρελθόν και που μάλλον ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσει φέτος το καλοκαίρι. Γιαγιά, κόρη και εγγονή, λοιπόν, θα ταξιδέψουν μέχρι το Παρίσι και συγκεκριμένα στη Eurodisney, την οποία η πανέμορφη Ζένια λατρεύει, όπως κάθε παιδί άλλωστε, και στο παρελθόν την είχε επισκεφθεί με τον πατέρα της Βλάση Μπονάτσο!

Η μεγάλη μας ηθοποιός θέλησε φέτος να κάνει πράξη την επιθυμία της λατρεμένης της εγγονής, στην οποία ποτέ δεν χαλάει χατίρι οτιδήποτε και αν της ζητήσει! Μπορεί οι καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις να την έκαναν να αναβάλλει κάποιες φορές το ταξίδι αυτό, φαίνεται όμως πως η στιγμή αυτή έφτασε. Έτσι λοιπόν σε λίγες μέρες γιαγιά, μαμά και εγγονή θα βρίσκονται στη Eurodisney στη Γαλλία. Η Ζένια άκουσε με ενθουσιασμό τη Ζωή Λάσκαρη να της ανακοινώνει ότι θα κάνουν σύντομα αυτό το ταξίδι και από εκείνη τη στιγμή προετοιμάζεται για περιπέτειες με ήρωες τον Μίκυ, τον Γκούφυ, τον Σκρουτζ, τον Ντόναλντ και την υπόλοιπη παρέα της Disney, που στο Παρίσι παίρνουν κυριολεκτικά σάρκα και οστά. Μαζί τους θα είναι και η μητέρα της μικρής, η Μάρθα Κουτουμάνου, αφού η Ζένια έχει δεθεί πολύ μαζί της ειδικά μετά το χαμό του μπαμπά της και θέλει πάντα να βρίσκεται δίπλα της. Όμως, και η ίδια η Ζωή Λάσκαρη έχει τους λόγους της για να είναι ενθουσιασμένη με αυτό το ταξίδι, αφού θα της δώσει την ευκαιρία να περάσει κάποιες μέρες παρέα με την κόρη και την εγγονή της ξέγνοιαστα. Για την ηθοποιό άλλωστε θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε έναν παιδότοπο όπως η Eurodisney, όχι όμως η πρώτη της στο Παρίσι γενικότερα, αφού είναι μια πρωτεύουσα που αγαπάει πολύ και επισκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ακόμη και για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Αυτή τη φορά, όμως, το ταξίδι στη γαλλική πρωτεύουσα είναι ξεχωριστό!