Βελούδινος χωρισμός για Γρηγόρη - Μουτσινά!

29.07.2008
Οι περισσότεροι τους θέλουν στα μαχαίρια, κάτι τέτοιο όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά, που οι σχέσεις

Οι περισσότεροι τους θέλουν στα μαχαίρια, κάτι τέτοιο όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Νίκο Μουτσινά, που οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι το ίδιο καλές. Μπορεί να πέρασαν μια μικρή κρίση, όμως κατάφεραν και ξεπέρασαν τις όποιες διαφορές τους χώριζαν. Απόδειξη όλων των παραπάνω η επιθυμία που εξέφρασε ο Γρηγόρης στον Νίκο σε μία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν.

Συγκεκριμένα, ο Αρναούτογλου ευχήθηκε στον Μουτσινά να έχει καλή επιτυχία σε αυτό το ρίσκο που παίρνει και συμπλήρωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου, όποτε θελήσει, να τον καλέσει και στην εκπομπή του μέσω διακαναλικής σύνδεσης, αφού οι εκπομπές τους θα προβάλλονται την ίδια ώρα.

Κάποιοι φαρμακόγλωσσοι, βέβαια, ισχυρίζονται ότι η μεγαλοψυχία του Γρηγόρη προς τον Νίκο έχει να κάνει με το προφίλ του καλού παιδιού που θέλει να προβάλλει ο παρουσιαστής του Mega με κάθε ευκαιρία.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, στην περίπτωσή τους τα πράγματα φαίνεται να εξελίχθηκαν πιο ομαλά και ο χωρισμός τους είναι βελούδινος! Β.Σ.