Πασχάλης: νέες απίστευτες κατηγορίες εις βάρος του;

01.04.2011
Το σίριαλ στη διαμάχη του τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη με την 45χρονη με την οποία απέκτησαν μαζί ένα παιδί εκτός γάμου συνεχίζεται.

Το σίριαλ στη διαμάχη του τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη με την 45χρονη με την οποία απέκτησαν μαζί ένα παιδί εκτός γάμου συνεχίζεται.

Σύμφωνα με το STAR, η 45χρονη υπέβαλλε μήνυση κατά του τραγουδιστή για ένα απίστευτο συμβάν που φαίνεται να έλαβε χώρα την 1η Ιούνη του 2010. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού και βάσει όσων φέρεται να κατέθεσε η 45χρονη, άγνωστη γυναίκα προσπάθησε να πάρει με τη βία γενετικό υλικό από το παιδί της.

Η ίδια η αντίδικος του Πασχάλη υποτίθεται πως συνάντησε την άγνωστη γυναίκα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει και η δεύτερη προσπάθησε να αρπάξει με τη βία σάλιο από το παιδί που ο Πασχάλης ακόμα και σήμερα αρνείται να αναγνωρίσει.

Η 45χρονη τόνισε πως την άγνωστη γυναίκα βοήθησε ένας άντρας που φρόντισε να την εμποδίσει για να μην αντιδράσει ενώ διέκρινε τον ίδιο τον Πασχάλη Αρβανιτίδη στο απέναντι πεζοδρόμιο, την στιγμή που εκτυλισσόταν το απίστευτο συμβάν.

Το εν λόγω συμβάν υποστηρίζει και ένας αυτόπτης μάρτυρας ενώ από την πλευρά του τραγουδιστή δεν έχουν γίνει ακόμα δηλώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στο Μάρτιο, ο Άρειος Πάγος με απόφασή του δεν ενέκρινε την πραγματοποίηση δεύτερου τεστ DNΑ όπως απαιτούσε ο τραγουδιστής.

Τότε ο Πασχάλης είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει τον αγώνα του κατά της 45χρονης και πως πάντα θα έχει την αμφιβολία αν αυτό το παιδί είναι πραγματικά δικό του.

Αν το ρεπορτάζ του STAR είναι αληθινό και όχι Πρωταπριλιάτικη φάρσα, τότε ο Πασχάλης θα τα βρει σκούρα.