Η Κατράλ "τρέλανε" τον παρτενέρ της -αλλά μην το πείτε πουθενά

01.04.2011
Μπορεί να έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της απόλυτα απελευθερωμένης Σαμάνθα (Samantha) που "καταβροχθίζει" τους άντρες στο "Sex And The City", αλλά φαίνεται πως η 54χρονη ηθοποιός έχει και την πιο σεμνότυφη πλευρά της.


Μπορεί να έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της απόλυτα απελευθερωμένης Σαμάνθα (Samantha) που "καταβροχθίζει" τους άντρες στο "Sex And The City", αλλά φαίνεται πως η 54χρονη ηθοποιός έχει και την πιο σεμνότυφη πλευρά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall) είναι έξαλλη με τον Κιθ Μπίρντεν (Keith Bearden) σκηνοθέτη της τελευταίας της ταινίας, επειδή αποκάλυψε μια πολύ προσωπική λεπτομέρεια ανάμεσα στην ίδια και τον νεαρό συμπρωταγωνιστή της.

Στην ταινία "Meet Monica Velour" (το τρέιλερ της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί) η Κατράλ ενσαρκώνει μια ξεπεσμένη πορνοστάρ.

Ο 21χρονος Ντάστιν Ίνγκραμ (Dustin Ingram) ερμηνεύει τον ρόλο ενός νεαρού ο οποίος την έχει θεοποιήσει και όταν του δίνεται η ευκαιρία να τη γνωρίσει από κοντά, φυσικά δεν τη χάνει.

Στην πρεμιέρα της ταινίας την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, ο σκηνοθέτης της ταινίας περιέγραψε στους δημοσιογράφους ένα περιστατικό κατά το οποίο ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε σε μια κάπως "άβολη" θέση όταν δεν μπόρεσε να κρύψει τον ερεθισμό του ύστερα από μια ερωτική σκηνή με την Κατράλ.

"Χρειάστηκε να αλλάξουμε κάμερα και όταν ο Ντάστιν σηκώθηκε όρθιος είχε μια τεράστια στύση", αποκάλυψε ο Μπίρντεν εξηγώντας πως η κατάσταση ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε κανείς να την παραβλέψει.

Από την πλευρά του ο Ίνγκραμ υποστηρίζει ότι ο σκηνοθέτης "ψεύδεται", ενώ η Κατράλ αντέδρασε έξαλλα στην όλη ιστορία.

"Ως γυναίκα, βρίσκω τα συγκεκριμένα σχόλια προσβλητικά και εσάς αγενή που κάνετε τις σχετικές ερωτήσεις", απάντησε με έντονο τρόπο η Κιμ στη δημοσιογράφο που "τόλμησε" να τη ρωτήσει σχετικά.

Η συμπεριφορά αυτή βέβαια έρχεται σε αντίθεση με τη μέχρι τώρα στάση της απέναντι στο θέμα της σεξουαλικής απελευθέρωσης.Για την ιστορία θυμίζουμε ότι το 2003 έγραψε μαζί με τον τότε σύζυγό της Μαρκ Λέβινσον (Mark Levinson) το βιβλίο "Satisfaction: The Art Of The Female Orgasm" ("Ικανοποίηση: Η Τέχνη Του Γυναικείου Οργασμού") ενώ το 2005 κυκλοφόρησε το βιβλίο της "Sexual Intelligence" ("Σεξουαλική Νοημοσύνη").

Ζωή Κίττα