Κ. Αγγελίδης: "Δεν παίρνω το πρόγραμμα του Ανδρέα"

23.07.2008
Ο κύβος ερρίφθη. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Ναταλία Γερμανού θα είναι τελικά από τη νέα σεζόν οι διάδοχοι του Ανδρέα Μικρούτσικου στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Alpha το Σαββατοκύριακο.

Από τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Ναταλία Γερμανού θα είναι τελικά από τη νέα σεζόν οι διάδοχοι του Ανδρέα Μικρούτσικου στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Alpha το Σαββατοκύριακο. Από μέρα σε μέρα αναμένεται να «πέσουν» και οι υπογραφές. Ο Κωνσταντίνος μιλάει στο ΛΟΙΠΟΝ για την επιστροφή του στην πρωινή ζώνη και αποκαλύπτει πώς αισθάνεται που παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Πώς σου φαίνεται που θα ξανασυνεργαστείς με τη Ναταλία;

«Πιστεύω ότι με τη Ναταλία θα είμαστε τρελό δίδυμο, όπως ήμασταν και πριν από 8 χρόνια, που είχαμε συνεργαστεί για μια ολόκληρη σεζόν στο Mega Star. Εκείνη την εποχή, αξίζει να σου πω, ότι επειδή ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική παρουσία σε εκπομπή, ήμουν επιλογή της Ναταλίας. Και αυτό ήταν που με έκανε να την αγαπήσω ιδιαίτερα. Επιπλέον, το ευτύχημα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν χαθήκαμε. Την παρακολουθώ στα events και τα πάρτι που κάνει στα διάφορα clubs. Έχουμε τηλεφωνική επικοινωνία και μια σχέση φιλίας και σεβασμού».

Επιστροφή λοιπόν στο πρωινό.

«Κάποτε μια διευθύντρια μεγάλων τηλεοπτικών παραγωγών της ΑΝΩΣΗΣ μου είχε πει: Εσύ είσαι η πρωινή χαρά, εξηγώντας μου ότι μου πάει τόσο πολύ και ότι ο κόσμος με έχει αγαπήσει μέσα από την πρωινή ζώνη, κάτι που θα έπρεπε να το συνεχίσω. Για να σου πω την αλήθεια, μου έλειψε η πρωινή ζώνη. Υπάρχει βέβαια διαφορά στο τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί πρωινό Σαββατοκύριακου από το αντίστοιχο που βλέπει καθημερινό. Δηλαδή, υπάρχει περισσότερο νεανικό κοινό. Μου άρεσε και θα μου αρέσει πάντα το live. Το τρίωρο πρωινό είναι ό,τι καλύτερο. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να γεμίζεις με όρεξη και χαρούμενη διάθεση τον κόσμο για να ξεκινήσει τη μέρα του».

Θα βρεθείς σε μια ζώνη στην οποία παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια τα σκήπτρα της τηλεθέασης κρατάει η Σοφία Αλιμπέρτη. Σε αγχώνει ο ανταγωνισμός;

«Δεν με αγχώνει τίποτα. Με τη Σοφία έχω περάσει πρόπερσι και πέρσι πολύ ωραίες στιγμές στο πρωινό της στον ΑΝΤ1 ως καλεσμένος. Ξέρεις, υπήρξε και μια περίπτωση να κάνουμε μια συνεργασία. Τη θεωρώ φίλη μου, σέβομαι το λόγο της, μου αρέσει η παρέα της. Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί της. Μπορεί να μην έγινε φέτος, ίσως γίνει του χρόνου».

Παραλαμβάνεις τη σκυτάλη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Θέλεις να μας το σχολιάσεις;

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι θεμέλιος λίθος της ελληνικής τηλεόρασης. Μέσα από την όρεξή του για δουλειά και την ψυχική του δύναμη είδαμε πρωτοποριακά προγράμματα. Είναι μεγάλο κεφάλαιο της ιδιωτικής τηλεόρασης, όπως και η Ρούλα Κορομηλά. Από κει και πέρα, εφόσον κάποια κανάλια αποφασίζουν να εμπιστευτούν νέα πρόσωπα, πιστεύω ότι ξέρουν τι κάνουν. Η εμπειρία και η γνώση του Μικρούτσικου, ωστόσο, είναι πολύτιμη για μας τους νεότερους και γι αυτό πρέπει να παραμείνει στην τηλεόραση είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Κάτι θα δούμε σίγουρα από τον Ανδρέα, δεν ξέρω αν θα είναι στον Alpha ή σε κάποιο άλλο κανάλι. Πάντως, δεν θεωρώ ότι παίρνω το πρόγραμμα του Α. Μικρούτσικου. Τα κανάλια αποφασίζουν. Δίνουν και παίρνουν. Εμείς είμαστε απλώς πιόνια που μας τοποθετούν».

Θα αλλάξει ο τίτλος της εκπομπής;

«Θα είναι ένα εντελώς καινούργιο concept, στημένο όλο από την αρχή. Ένα διαφορετικό δίδυμο, με μια νέα ομάδα, νέο τίτλο, νέα όρεξη, καινούργιες ιδέες».

Πότε με το καλό θα «πέσουν» οι υπογραφές;

«Είναι θέμα ημερών... Οι συζητήσεις έχουν γίνει και είμαστε στο παρά πέντε».