Η Πάρος του Λάκη

21.07.2008
Αλ Τσαντίρι μπλουμ για τον Λάκη Λαζόπουλο όλο το καλοκαίρι. Όχι, δεν είναι ο τίτλος καινούργιας εκπομπής ή θεατρικού του έργου, αλλά αυτό που αποφάσισε να κάνει μαζί με φιλικά του πρόσωπα όλο το καλοκαίρι.
Αλ Τσαντίρι μπλουμ για τον Λάκη Λαζόπουλο όλο το καλοκαίρι. Όχι, δεν είναι ο τίτλος καινούργιας εκπομπής ή θεατρικού του έργου, αλλά αυτό που αποφάσισε να κάνει μαζί με φιλικά του πρόσωπα όλο το καλοκαίρι. Να απολαύσει, δηλαδή, τις διακοπές του στο ολοκαίνουργιο σπίτι του στην Πάρο, απ' όπου θα παρελάσει η εθνική Ελλάδος του τραγουδιού και όχι μόνο.

Με το που έριξε αυλαία η εκπομπή του και ύστερα από το μεγάλο πάρτι στο Λαγονήσι ο Λάκης αποφάσισε να τα αφήσει όλα και όλους πίσω του, να ξεκουραστεί, να «φορτίσει» τις μπαταρίες του και να αφοσιωθεί σε καινούργια πράγματα. Όσο και αν προσπάθησαν να τον πείσουν από τον Alpha να επανέλθει δριμύτερος τον Οκτώβριο, κάνοντας 15νθήμερο το «Τσαντίρι» του, που λάτρεψε ο κόσμος, εκείνος ήταν ανένδοτος (σ.σ.: τουλάχιστον μέχρι στιγμής). Θέλει να κάνει άλλα πράγματα: έχει να γράψει το σενάριο της ταινίας του, να ετοιμάσει τα κείμενα για το «Βιοπαλαιστή στη στέγη», που θα ανεβάσει στο ολοκαίνουργιο «Θέατρον» στην Πειραιώς με συμπρωταγωνίστρια τη Χρύσα Ρώπα, έχει την επιμέλεια του νεανικού σίριαλ «Γ4», που θα παρουσιάσει ο Alpha, ενώ είναι και ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος στο γερό «χαρτί» του καναλιού, τη σειρά για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Έτσι, το «Αλ Τσαντίρι» του θα περάσει στην Ιστορία κι εκείνος θέλει να αφήσει το μυαλό του να ηρεμήσει και να προσηλωθεί στα νέα σχέδια που έχει. Το σπίτι του στην Πάρο, κοντά σ' αυτό του φίλου του Γιάννη Πάριου, ο οποίος και τον «έψησε» να το αγοράσει, είναι το καλύτερο «καταφύγιο» για ηρεμία και ξέγνοιαστες διακοπές.

Με τον Πάριο έχουν ήδη «κλείσει» να πηγαίνουν για ψάρεμα, ενώ σύντομα θα καταφτάσουν και αγαπημένα του πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Σύμφωνα με όσα ακούγονται σε πηγαδάκια της showbiz, αναμένεται ότι θα περάσει από εκεί η εθνική Ελλάδος του τραγουδιού: οι φίλες του Δήμητρα Γαλάνη και Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μαρινέλλα, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Δέσποινα Ολυμπίου και πολλοί άλλοι. Κι επειδή ο Λάκης έχει για γούρι του και το έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί χωρίς την Ανθούλα, που τον κάνει να γελάει με την ψυχή του, την έχει καλέσει κι εκείνη και απ ό,τι φαίνεται και η ίδια το θέλει πολύ.

Πράγματι, από φέτος η Πάρος έγινε ακόμα μεγαλύτερος πόλος έλξης επωνύμων και ενδέχεται μέσα από όλη αυτή την «αφρόκρεμα» της showbiz στο τραγούδι να προκύψει και κάποια συνεργασία, καθώς ο «Βιοπαλαιστής στη στέγη» θα είναι μια σύγχρονη επιθεώρηση με πολλά τραγούδια και μουσική, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και την ταινία του.