Δίπλα στο ηφαίστειο

10.07.2008
Μια βόλτα κάνεις στο Αιγαίο και πέφτεις πάνω σε celebrities. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στην περίπτωση της Σαντορίνης, που διεκδικεί τους δικούς της φανατικούς φίλους
Μια βόλτα κάνεις στο Αιγαίο και πέφτεις πάνω σε celebrities. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στην περίπτωση της Σαντορίνης, που διεκδικεί τους δικούς της φανατικούς φίλους, κυρίως αυτούς που επιλέγουν να απέχουν λίγο από τη Μύκονο δοκιμάζοντας εναλλακτικό κοσμικό τουρισμό φέτος το καλοκαίρι.Το νησί, που εξελίσσεται στο πλέον αγαπημένο στέκι των επωνύμων, χαρακτηρίζεται από αθρόα προσέλευση σκαφάτων και μη σταρ της πολιτικής και των μίντια. Να υποθέσουμε ότι επειδή φέτος δεν εμφανίστηκαν ακόμη εκεί ξένοι σταρ, κάνουν τις διακοπές τους πολλοί γνωστοί Έλληνες; Δεν αποκλείεται. Ο φακός καραδοκούσε, πάντως, και εντόπισε τους διάσημους που έδωσαν το στίγμα τους στον κοσμοπολίτικο αυτό προορισμό. Απολαύστε τους.

Είναι πάντα εκεί
Ο Τάκης Ζαχαράτος μπορεί να στεναχωρήθηκε βλέποντας live την εθνική ποδοσφαίρου να μη σταυρώνει νίκη στο Euro, αλλά σίγουρα θα το ξεπέρασε ενθυμούμενος πως ο διάσημος Τάσος Μπαχαρίδης είναι πάντα εκεί, στη Σαντορίνη. Και φέτος, όπως μαθαίνω, είναι ετοιμοπόλεμος.

Οταν κοιτάς από ψηλά...
Τότε είναι που η Σαντορίνη δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο νησί της Ελλάδας. Λες να φταίνε οι ωραίες παρουσίες;

Πάρτι μέχρι το ξημέρωμα
Η ζωντανή μουσική είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν στην παραλία στον Περίβολο. Εκεί θα τους πετύχεις όλους, κοσμικούς και διάσημους να κάνουν κόντρες σε σφηνάκια και ρακέτες ακούγοντας ωραία μουσική.

Σημασία στη λεπτομέρεια
Άλλοι πάνε εκεί με δυο ρούχα στο σάκο τους και άλλες, όπως η Σοφία Χρυσοχοϊδου, δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια. Πριν από κάθε νυχτερινή έξοδό της αφιέρωνε πολύ χρόνο για την προετοιμασία της εμφάνισής της. Έτσι είναι... ή είσαι λάτρης της τελειότητας ή δεν είσαι.

Γλέντι μέχρι πρωίας
Ο Κώστας Γόνης και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μπορεί να προτιμούν την Πάρο, όπως λένε, αλλά δεν λένε «όχι» και σε σύντομες αποδράσεις στη Σαντορίνη. Όπως μας αποκάλυψε ο d.j. Gonis, όταν συναντιούνται οι δυο αυτοκόλλητοι φίλοι, τότε είναι που το γλέντι κρατάει μέχρι το πρωί. Ειδικά φέτος, που ο Stelios αλλάζει ομάδα στην Αγγλία και ψάχνει για περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να ξεκουραστεί και να επιστρέψει δριμύτερος στο βρετανικό πρωτάθλημα.

Νύχτες που προμηνύονται «καυτές»
Στη Σαντορίνη βλέπεις πολύ και καλό κόσμο. Από κυρίες της τηλεόρασης, όπως η Νόνη Δούνια, που προτιμάει το στέκι «Νότος», μέχρι ξένες μοντέλες, που απλώς και μόνο στο πέρασμά τους κόβουν την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού. Οι μέρες και οι νύχτες εκεί φέτος προμηνύονται «καυτές». Λες;

Ευχάριστη απόδραση
Η ηθοποιός Ρόμυ Βασιλειάδου από την Κωσταντινούπολη το βλέπει ως την πιο ευχάριστη απόδραση. Ευκαιρία για χαλάρωση από το πρόγραμμα της Αθήνας βρήκε, λοιπόν, κι έκανε έφοδο στο νησί. Άνετη, ήρεμη και ευδιάθετη, καθώς δεν είχε πολύ κόσμο γύρω της, απολάμβανε τις βουτιές της.

Μοντελοκατάσταση
Η Άντζελα Ευριπίδη και η φίλη της Βασιλική Τσεκούρα επισκέπτονται συνήθως το ξενοδοχείο «Ροκαμπέλα» του φίλου τους Γιώργου Καλφόπουλου. Όπως μάθαμε, και φέτος η παρουσία τους στο νησί δεν περνάει απαρατήρητη.

Κυνήγι με το φακό
Ο Νικήτας Κακλαμάνης με σινιέ πετσέτα θαλάσσης σε αποκλειστικά πλάνα. Ο δήμαρχος, που διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις στη Σαντορίνη, ενέδωσε και φέτος στον πειρασμό. Πέρασε μερικές μέρες στο νησί παρέα με δικούς του ανθρώπους, δεν αρνήθηκε να δοκιμάσει ποικίλες θαλασσινές λιχουδιές και απέφευγε τόσο εκείνος όσο και η συνοδεία του ενοχλητικούς φακούς, για να απολαύσει τις πριβέ διακοπές του.

Συναγερμός
Η Λυδία Χρηστάκη σε ένα διάλειμμα των επαγγελματικών υποχρεώσεών της πετάχτηκε στο κυκλαδίτικο νησί. Εκεί εννοείται πως αμέσως σήμανε συναγερμός στον ανδρικό πληθυσμό, αλλά τελικά «άνθρακες ο θησαυρός» για τους ονειροπόλους. Δεν ήταν μόνη της...

Σταρ και στο βόλεϊ
Μπορεί η ομάδα να μη βλέπει πρωτάθλημα ούτε με κιάλια, αλλά ο Γιάννης Γκούμας ως παλιοσειρά δεν το βάζει κάτω. Ο σταρ του Παναθηναϊκού με εντυπωσιακές επιδόσεις στο μπιτς βόλεϊ αφήνει υποσχέσεις. Λέτε μετά το τέλος της «πράσινης» ποδοσφαιρικής του καριέρας να σκεφτεί να ασχοληθεί περαιτέρω με το δημοφιλές αυτό άθλημα;

Από το Κολωνάκι στην καλντέρα
Αφήνουν το Κολωνάκι, όπου είναι και η χειμερινή έδρα τους, και πάνε στη Σαντορίνη. Ο επιχειρηματίας Μαρίνος Σαββίδης και ο χειρουργός του νησιού Ανδρέας Σταύρου, αμφότεροι με παναθηναϊκά αισθήματα, κατοικοεδρεύουν τους καλοκαιρινούς μήνες σε όλα τα κοσμικά στέκια. Όπως κάνει όλος ο καλός κόσμος δηλαδή. Ο έρωτας με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα κρατάει χρόνια και δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με την απόκτηση δύο χλιδάτων σπιτιών που βρίσκονται στα Φηρά, όπως λένε.