Μαρινέλα: Ταξίδι με την κόρη της!

07.07.2008
Μία από τις μεγάλες απολαύσεις στη ζωή της Μαρινέλας ήταν, είναι και θα είναι τα ταξίδια. Είναι από τις Ελληνίδες που έχουν ταξιδέψει πολύ ανά τον κόσμο, για να γνωρίσει τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής άλλων λαών.

Μία από τις μεγάλες απολαύσεις στη ζωή της Μαρινέλας ήταν, είναι και θα είναι τα ταξίδια. Είναι από τις Ελληνίδες που έχουν ταξιδέψει πολύ ανά τον κόσμο, για να γνωρίσει τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής άλλων λαών. Το ίδιο θα κάνει και φέτος, καθώς θα ταξιδέψει σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες παρέα με τη λατρεμένη της κόρη Τζωρτζίνα.

Από το περσινό καλοκαίρι σχεδίαζε τις διακοπές που θα κάνει φέτος η μεγάλη μας ερμηνεύτρια. Θέλει να περάσει από μία ολόκληρη εβδομάδα στο Λονδίνο, στη Ρώμη, στην Ισπανία, στο Παρίσι και στην Αυστρία. Και στα πέντε μέρη έχει ταξιδέψει ξανά κατά το παρελθόν, όπως για παράδειγμα στο Λονδίνο και το Παρίσι, όμως πρόκειται για δύο αγαπημένους της προορισμούς, τους οποίους πάντα θέλει να επισκέπτεται. Η διαφορά σε αυτό της το ταξίδι έχει να κάνει με τη συντροφιά της, που δεν θα είναι μία από τις καλές της φίλες, αλλά η κόρη της Τζωρτζίνα! Ανέκαθεν η σχέση ανάμεσά τους ήταν καλή, πόσο μάλλον τώρα που η κόρη της την έκανε γιαγιά και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το δώρο αυτό της τραγουδίστριας προς την κόρη της είναι κάτι που της είχε τάξει και φέτος είναι η ιδανική στιγμή. Έτσι, θα περιπλανηθούν σε μαγευτικά σημεία, που πολλοί θα ζήλευαν και θα ήθελαν να έχουν την τύχη να βρεθούν. Μπορεί το διάστημα των πέντε εβδομάδων να ακούγεται μεγάλο, όμως δεν θα γίνει σερί, αφού η Τζωρτζίνα δεν μπορεί να λείπει πολλές μέρες μακριά από το παιδί της και το σύζυγό της, που τόσο τους αγαπάει. Ευχόμαστε και στις δύο να περάσουν πραγματικά αξέχαστες διακοπές!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ