Το τελευταίο φιλί του Τσάρλι Σιν στα παιδιά του

03.03.2011
"Δεν είναι καλά ο τύπος". Αυτή η παρατήρηση είναι, κατά γενική, ομολογία η πιο συνήθης αντίδραση στις καθημερινές καταιγιστικές εξελίξεις που παρακολουθούμε στο σίριαλ με τη ζωή του 45χρονου ηθοποιού.


"Δεν είναι καλά ο τύπος". Αυτή η παρατήρηση είναι, κατά γενική, ομολογία η πιο συνήθης αντίδραση στις καθημερινές καταιγιστικές εξελίξεις που παρακολουθούμε στο σίριαλ με τη ζωή του 45χρονου ηθοποιού.

Αφήνοντας λοιπόν ασχολίαστο το γεγονός ότι "τίναξε το Twitter στον αέρα" –ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) γράφτηκε στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο την Τρίτη το βράδυ και μέσα σε λίγες μόνο ώρες οι οπαδοί του ξεπέρασαν τους 1.000- τα υπόλοιπα πράγματα στη ζωή του έχουν ως εξής:

Χθες το βράδυ αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου τον τελευταίο καιρό ο γνωστός ηθοποιός ζει μαζί με τις δύο φιλενάδες του, την πρώην νταντά Νάταλι Κένλι (Natalie Kenly) και την πορνοστάρ Μπρι Όλσον (Bree Olson), και πήραν από εκεί τους δίχρονους δίδυμους γιους του ύστερα από ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε –και κέρδισε- η πρώην σύζυγός του Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller), με την οποία χώρισαν όταν τα περασμένα Χριστούγεννα τον κατηγόρησε ότι επιχείρησε να τη σκοτώσει.

Για την ιστορία αναφέρουμε επίσης ότι την περασμένη εβδομάδα ο Τσάρλι Σιν ταξίδεψε στις Μπαχάμες και με τις τρεις γυναίκες και κατά τη διάρκεια της πτήσης –όπως αναφέρει η Μιούλερ- αποκάλυψε ότι μισεί θανάσιμα την άλλη πρώην γυναίκα του, Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards), και ότι θα ήθελε πολύ να της ξυρίσει το κεφάλι! Ουφ!

Και η λίστα δεν σταματά εδώ. Θυμίζουμε ότι ανήμπορος να παρακολουθήσει, να ελέγξει και να υπερασπιστεί πια τον πελάτη του, ο οποίος "πήρε αμπάριζα" και σαρώνει ότι βρει μπροστά του, ο εκπρόσωπος του Σιν, Σταν Ρόζενφιλντ (Stan Rosenfield) παραιτήθηκε. Αμέσως μετά, βέβαια, ο Τσάρλι τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό, οπότε τον… απολύει ο ίδιος (!)

Την ίδια στιγμή, οι παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς "Two and a half men" στην οποία πρωταγωνιστεί, την έκοψαν για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού ο Σιν τους στόλισε ωραιότατα με πολλούς και καθόλου κομψούς χαρακτηρισμούς.

Στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Μπρουκ Μιούλερ, περιγράφει με λεπτομέρεια πολλά και σοβαρά περιστατικά με πρωταγωνιστή τον "βαριά ασθενή", όπως τον χαρακτηρίζει, πρώην σύζυγό της. Ανάμεσα στα πολλά που λέει, εξηγεί γιατί δέχτηκε να πάει μαζί με τον Σιν και τις γκόμενές του στις Μπαχάμες την περασμένη εβδομάδα.

"Πήγα για να μην τον εξοργίσω. Ήταν έξαλλος, έσπαζε πράγματα, είχε απειλήσει ότι θα με σκοτώσει, ότι θα κόψει το κεφάλι μου, θα το βάλει σε ένα κουτί και θα το στείλει στη μαμά μου, ότι θα μου βγάλει το μάτι με στυλό, ότι θα σκοτώσει όλους τους εχθρούς του… Έτρεμα για το τι θα έκανε αν δεν συμφωνούσα", εξήγησε η Μιούλερ συμπληρώνοντας ότι κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα γιατί ο πρώην άντρας της είχε πάρει τα παιδιά στο σπίτι του το Σάββατο και αρνήθηκε να τα επιστρέψει.

Αμέσως μετά την απομάκρυνση των παιδιών από το σπίτι του, ο Τσάρλι Σιν εμφανίστηκε σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση του NBC και εξήγησε ότι όλα έγιναν νομότυπα, ότι ουδέποτε έφερε αντίδραση στις αρχές και ότι με τις νταντάδες των παιδιών βιντεοσκόπησαν όλη τη διαδικασία για να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε στιγμή βίας και προβλημάτων. Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο ευέξαπτος ηθοποιός που έχει ξεπεράσει πολλά όρια, χωρίς αμφιβολία, έδωσε στο περιπολικό παιδικά καρεκλάκια επειδή δεν είχε, έδεσε προσεκτικά τα παιδιά, τα φίλησε και ενώ εκείνα έλεγαν "Αντίο μπαμπά", εκείνος τους απαντούσε "Μη λέτε αντίο, αλλά θα τα πούμε σύντομα". Προς το παρόν πάντως, και σε αναμονή νέων εξελίξεων –όπως πάντα- ο Τσάρλι Σιν δεν έχει ιδέα για το που βρίσκονται τα παιδιά του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα