Βραβείο γυναικείας κοινωνικής προσφοράς

03.03.2011
Με την εκδήλωση «Βραβείο Γυναικείας Κοινωνικής Προσφοράς ΑΛΙΚΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ» θα τιμήσει ο Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας την 8η Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με την εκδήλωση «Βραβείο Γυναικείας Κοινωνικής Προσφοράς ΑΛΙΚΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ» θα τιμήσει ο Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας την 8η Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο στις 8 του Μάρτη σε γυναικείες προσωπικότητες που με την ανιδιοτελή κοινωνική δράση τους προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο και συγχρόνως αποτελούν ισχυρό θετικό παράδειγμα για τις γυναίκες.

Εφέτος θα τιμηθεί η κ. Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά ιδρύτρια, πρόεδρος και ψυχή του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Για την κ. Μυλωνά θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Βασίλης Ράπανος και σε συζήτηση που θα ακολουθήσει με θέμα «οδική ασφάλεια: δικαίωμα και υποχρέωση ζωής» θα μιλήσουν ο κ. Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου, Διευθυντής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, η κ.Βίκυ Χριστοδουλάκη, γιατρός και ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, τ. αναπλ. Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Αρβανίτης. Στο νόημα της Ημέρας θα αναφερθεί η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σούλα Παναρέτου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη, 8 Μαρτίου, 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, Α’ όρ.Για προσκλήσεις επικοινωνήστε στα τηλ. 210-3626460, 3616236.