Αλλάξτε εμφάνιση και διάθεση

26.06.2008
Θέλετε αυτό το καλοκαίρι να εντυπωσιάσετε και να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας; Να κάνετε τους γύρω σας να αναρωτιούνται για την αλλαγή σας και πάνω απ όλα η αυτοπεποίθησή σας να βρίσκετα στο ζενίθ;

Θέλετε αυτό το καλοκαίρι να εντυπωσιάσετε και να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας; Να κάνετε τους γύρω σας να αναρωτιούνται για την αλλαγή σας και πάνω απ όλα η αυτοπεποίθησή σας να βρίσκετα στο ζενίθ; Τότε δεν έχετε παρά να αρχίσετε την «επιχείρηση ανανέωσης» το συντομότερο δυνατό. Για να μεταμορφωθείτε λοιπόν, αυτό που χρειάζεται πάνω απ όλα είναι η δική σας βοήθεια και θέληση, γιατί χωρίς αυτά δεν γίνεται τίποτα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε όχι μόνο να φαίνεστε, αλλά και να είστε πιο όμορφη. Γι αυτό, ξεκινώντας, αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να εφοδιαστείτε με θετική ενέργεια και να είστε έτοιμη για κάθε αλλαγή όχι μόνο στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και στον ψυχισμό σας. Επομένως, η θετική ενέργεια είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση: Στο πρώτο στάδιο της ανανέωσης θα πρέπει να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, με αυτό που είστε. Μην αρχίσετε τα «δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα τώρα», «θα πρέπει πρώτα να αδυνατίσω», «να αλλάξω τη μύτη μου, την κοιλιά μου» και ό,τι άλλο δεν σας αρέσει πάνω σας. Ας αγαπήσετε αυτό που είστε, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να το βελτιώσετε. Όταν λοιπόν αποδεχθείτε τις ατέλειές σας, τότε θα πρέπει να βρείτε τρόπο να τις καλύψετε. Βγείτε στα μαγαζιά και διαλέξτε αυτά που τονίζουν τα δυνατά σας σημεία και καλύπτουν τα αδύναμα.

Τoνίστε τα δυνατά σας σημεία: Κι αφού καλύψετε τις ατέλειές σας, έπειτα θα πρέπει να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία, γιατί σίγουρα υπάρχουν. Αυτό θα ανεβάσει το ηθικό σας, γιατί η διαφορά θα είναι αισθητή. Τονίστε τα μάτια σας, τα χείλη, τη μέση, τα πόδια, το μπούστο ή όποιο είναι το δυνατό σας χαρακτηριστικό. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε λουκ, κούρεμα, χτένισμα ή χρώμα στα μαλλιά σας. Κάτι τέλος πάντων που να σας αρέσει και να τονίζει τα χαρακτηριστικά σας.

Γοητεύετε και το ξέρετε: Καλά όλα αυτά. Ανανεωθήκατε, αλλάξατε λουκ, ομορφύνατε. Αν όμως αυτό δεν το πιστέψετε εσείς οι ίδιες, τότε δεν έχετε κάνει τίποτα. Πάνω απ όλα τη μεγάλη ή μικρή αλλαγή πρέπει να την πιστέψετε εσείς, να τη χαρείτε εσείς και μετά οι άλλοι. Γιατί η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας.