Το φιλί σφράγισε την αγάπη της Λονγκόρια

09.02.2011
Και επειδή, ως γνωστόν, "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο"… όχι που δεν θα πιάνανε λαβράκι οι παπαράτσι που ξεροστάλιαζαν μέρα νύχτα για το φλέγον ενσταντανέ.


Και επειδή, ως γνωστόν, "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο"… όχι που δεν θα πιάνανε λαβράκι οι παπαράτσι που ξεροστάλιαζαν μέρα νύχτα για το φλέγον ενσταντανέ.

Τώρα πια, τα πειστήρια υπάρχουν και το γεγονός θεωρείται επιβεβαιωμένο: η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) και ο Εντουάρντο Κρουζ (Eduardo Cruz) είναι ζευγάρι και επίσημα.

Η 35χρονη ηθοποιός και ο 25χρονος τραγουδιστής, που τυγχάνει και αδελφός της Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) απαθανατίστηκαν να φιλιούνται στο στόμα στο ντεκ του πολυτελούς σκάφους όπου πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους, μην αφήνοντας έτσι κανένα περιθώριο για αμφιβολίες σχετικά με τη φύση της σχέσης τους.

Η Εύα και ο Εντουάρντο φιλοξενήθηκαν στο γιοτ της ισχυρής κυρίας των καλλυντικών και φίλη της ηθοποιού Λόρεν Ρίντιγνκερ (Loren Ridinger) αφού πρώτα παρακολούθησαν το Super Bowl. Όλο το σαββατοκύριακο η Λονγκόρια κυκλοφορούσε ντυμένη πολύ απλά –με φόρμες και τζιν- και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, γεγονός που έδειχνε την άνεση και τη χαλαρότητα που της δίνει η καινούρια της σχέση.

Μπορεί αυτή η εμφάνιση του νεόκοπου ζευγαριού να ήρθε λίγες μόνο μέρες μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου της Λατίνας σταρ από τον μπασκετμπολίστα σύζυγό της, αλλά πληροφορίες θέλουν τους δυο τους να κάνουν παρέα πολύ πιο πριν.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο, έναν μήνα δηλαδή πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τις απιστίες του Τόνι Πάρκερ (Tony Parker) και το ζευγάρι χωρίσει οριστικά, η Εύα είχε εντοπιστεί στο εστιατόριο "Beso" του Λος Άντζελες ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων το πρωί (!), η Λονγκόρια εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι του Κρουζ.

Στην αρχή, ο εκπρόσωπος της διάσημης για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Νοικοκυρές σε απόγνωση" ηθοποιού είχε διαψεύσει τις φήμες περί σχέσης της Εύα με τον Εντουάρντο, αλλά, όπως φαίνεται, τώρα πια… έχει καταπιεί τη γλώσσα του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα