Δικαστής: "Λίντσεϊ, μην παίζεις με την τύχη σου"

10.02.2011
Για ακόμη μία φορά πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου η 24χρονη ηθοποιός αφού ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον της και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή, στις οποίες φυσικά εκείνη δήλωσε αθώα.


Για ακόμη μία φορά πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου η 24χρονη ηθοποιός αφού ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον της και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή, στις οποίες φυσικά εκείνη δήλωσε αθώα.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) κατηγορείται ότι έκλεψε από κοσμηματοπωλείο ένα κολιέ αξίας $2.500 και "ξεπέρασε τον εαυτό της" αφού αυτή τη φορά οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν κακούργημα.

Με απλά λόγια, δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι αν αυτή τη φορά κατά την προσφιλή της τακτική παραβιάσει τους όρους της αναστολής της θα αντιμετωπίσει το "μακρύ χέρι του νόμου" σε όλο του το μεγαλείο, όπως φρόντισε να της καταστήσει σαφές ο δικαστής Κιθ Σβαρτς (Keith Schwartz), όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Αφού λοιπόν απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, η κατηγορούμενη δήλωσε αθώα, η εγγύηση ορίστηκε στις $40.000 και η τακτική δικάσιμος για τις 23 Φεβρουαρίου, ο Σβαρτς απευθύνθηκε στην Λόχαν και σε μια προσπάθεια να τη συνετίσει, σήκωσε το δάχτυλό του και τη μάλωσε.

"Πρόσεχε πολύ", της είπε, "γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά. Αυτή τη φορά κατηγορείσαι για κακούργημα και αν κάτι πάει στραβά η δικηγόρος σου δεν θα είναι τόσο τυχερή όσο ήταν της προηγούμενες φορές. Σου λέω λοιπόν ότι οφείλεις να ακολουθείς τους νόμους όπως όλοι οι άλλοι γύρω σου. Δεν είσαι εσύ διαφορετική. Γι' αυτό σε παρακαλώ, μην παίζεις με την τύχη σου, γιατί τα πράγματα δεν θα είναι ευχάριστα".

Η Λίντσεϊ έδειχνε να συμφωνεί σε κάθε σημείο της κουβέντας, όμως μόνο ο καιρός θα δείξει αν αυτή τη φορά αντιλήφθηκε όλο το νόημα, καθώς ο Σβαρτς είναι ο τρίτος δικαστής που απείλησε/προειδοποίησε την άτακτη νεαρή από τον περασμένο Μάιο, αλλά εκείνη δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό.

Αντίθετα, η συχνότητα με την οποία μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια και στις κλινικές αποτοξίνωσης υποδηλώνει ότι δεν δίνει και μεγάλη σημασία στους νόμους. Αξίζει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι στο πλευρό της Λίντσεϊ στάθηκε, όπως πάντα, η δικηγόρος της, Σον Τσάπμαν Χόλεϊ (Shawn Chapman Holley).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα