Ο άντρας της Μέρφι δεν πέθανε από ναρκωτικά

26.05.2010
Όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του, ο Σάιμον Μόντζακ (Simon Monjack) είχε πολύ καλή διάθεση το βράδυ πριν βρεθεί νεκρός μέσα στο ίδιο σπίτι όπου τον περασμένο Δεκέμβριο είχε πεθάνει η γυναίκα του, ενώ του είχε εκμυστηρευτεί ότι επρόκειτο να εγχειριστεί στη καρδιά πολύ σύντομα.

Όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του, ο Σάιμον Μοντζακ (Simon Monjack) είχε πολύ καλή διάθεση το βράδυ πριν βρεθεί νεκρός μέσα στο ίδιο σπίτι όπου τον περασμένο Δεκέμβριο είχε πεθάνει η γυναίκα του, ενώ του είχε εκμυστηρευτεί ότι επρόκειτο να εγχειριστεί στη καρδιά πολύ σύντομα.

Μιλώντας στο UsMagazine.com ο Ρότζερ Νιλ (Roger Neal), ο οποίος εκτός από τον Μόντζακ εκπροσωπεί και τη Σάρον (Sharon), τη μητέρα της Μπρίτανι Μέρφι (Brittany Murphy) αποκάλυψε ότι ήταν μαζί και με τους δύο μέχρι τις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου.

Οι τρεις τους σχεδίαζαν το επαναλανσάρισμα των "Βrittany Legacy Awards" αργότερα αυτή την εβδομάδα, με μια λαμπερή φιλανθρωπική εκδήλωση. Τα βραβεία, είχαν σταματήσει προσωρινά το Φεβρουάριο, αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι το ίδρυμα που τα διοργάνωνε δεν ήταν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ως όφειλε.

"Ήταν πολύ καλά και πραγματικά ενθουσιασμένος", θυμάται ο Νιλ μιλώντας για τον 39χρονο Μόντζακ. "Μας έδειχνε φωτογραφίες της Μπρίτανι που δεν είχε δει ποτέ κανείς. Σκόπευε μάλιστα να κάνει μια έκθεση και να πουλήσει μερικές από αυτές, έτσι ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για το ίδρυμα", συμπλήρωσε ενώ αργότερα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η όλη διαδικασία της έκθεσης και της φιλανθρωπικής εκδήλωσης είχαν περισσότερο "θεραπευτικό χαρακτήρα" για τον Σάιμον.

Όμως, αυτά τα δύο, δεν ήταν τα μοναδικά θέματα για τα οποία οι τρεις φίλοι συζήτησαν εκείνο το βράδυ. "Ο Σάιμον μου είπε ότι είχε προγραμματίσει να κάνει εγχείρηση στην καρδιά, αλλά αποφάσισε να περιμένει. Ήθελε να είναι 100% αφοσιωμένος στην εκδήλωση που σχεδίαζαν με τη Σάρον και μετά να το κάνει", αποκάλυψε ο Νιλ.

Και ενώ ακόμη τα αποτελέσματα μιας τοξικολογικής εξέτασης ρουτίνας εκκρεμούν, ο εκπρόσωπός του αποκλείει ακόμη και την παραμικρή πιθανότητα ο Μόντζακ να πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή στο δωμάτιο του σεναριογράφου, βρέθηκαν διάφορα συνταγογραφημένα φάρμακα.

"Το αποκλείουμε απόλυτα", επέμενε, αντιδρώντας στη οποιαδήποτε υπόνοια που μπορεί να προκύψει στη συνέχεια. "Ήταν τόσο γεμάτος ζωή, σχεδίαζε τόσα πολλά και ήταν τόσο απασχολημένος! Δεν είναι δυνατόν να κάνεις τόσα πράγματα όσα έκανε εκείνος όταν κάνεις ναρκωτικά. Δεν υπάρχει περίπτωση", συμπλήρωσε με πάθος.

Μόλις άρχισε να καταλαγιάζει η θλίψη από τον χαμό της γυναίκας του, ο Μόντζακ, ο οποίος είχε παλιότερα παραδεχτεί στο περιοδικό "Us" ότι υπέφερε από αϋπνίες και κατάθλιψη μετά τον θάνατο της Μπρίτανι, φαίνεται ότι ανυπομονούσε να συνεχίσει τη ζωή του. Έχοντας μάλιστα στο πλευρό του την πεθερά του.

"Δείτε το και έτσι", εξήγησε ο Νιλ, υπερασπιζόμενος τη σκέψη του, "αν η σύζυγός σου πεθάνει και εσύ δεν είσαι και τόσο καλό παιδί, δεν υπήρχε περίπτωση η πεθερά σου να συνεχίσει να σου κάνει παρέα. Το γεγονός ότι η Σάρον τον αγαπούσε τόσο και τον αποκαλούσε ιδιοφυΐα σε ο,τιδήποτε έκανε, αποδεικνύει περίτρανα την αλήθεια. Ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στη Μπρίτανι".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα