Νικόλ Κίντμαν: "Ήμουν τελείως κατεστραμμένη"

03.02.2011
Σε μια ασυνήθιστα αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό "Marie Claire" η 43χρονη διάσημη ηθοποιός από την Αυστραλία παραδέχτηκε ότι μετά τον διαζύγιό της από τον πρώτο της σύζυγο πίστευε ότι δεν θα έβρισκε ποτέ ξανά αγάπη.


Σε μια ασυνήθιστα αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό "Marie Claire" η 43χρονη διάσημη ηθοποιός από την Αυστραλία παραδέχτηκε ότι μετά τον διαζύγιό της από τον πρώτο της σύζυγο πίστευε ότι δεν θα έβρισκε ποτέ ξανά αγάπη.

"Ήμουν πραγματικά κατεστραμμένη", ομολόγησε με ειλικρίνεια η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) αναφερόμενη στην περίοδο μετά τον χωρισμό της από τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) συμπληρώνοντας ότι δεν περίμενε να νιώσει ποτέ ξανά όπως είχε νιώσει τότε.

"Και φυσικά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανα παιδί στα 41", αστειεύτηκε στη συνέχεια η Κίντμαν αναφερόμενη στη δύο χρονών σήμερα Σάντεϊ Ρόουζ (Sunday Rose) τονίζοντας ότι έτσι και αλλιώς κανείς δεν ξέρει τι τον περιμένει στη γωνία.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η αυστραλή σταρ προχώρησε σε αποκαλύψεις μιλώντας για τις θυσίες που έκανε όταν παντρεύτηκε τον Κρουζ το 1990.

"Δεν με ενδιέφερε ποτέ να γίνω διάσημη. Αλλά ήμουν έτοιμη να κάνω τα πάντα για την αγάπη. Και είναι δύσκολο. Ακόμη περισσότερο όταν είσαι νέος", εξομολογήθηκε η Νικόλ, η οποία ήταν μόλις 22 χρονών όταν γνώρισε τον 37χρονο τότε Κρουζ.

Μπορεί τότε οι δυο τους να ήταν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Χόλιγουντ, αλλά η πάντα χαμηλών τόνων Κίντμαν δεν ένιωθε καθόλου έτσι. "Δεν βάζεις το εαυτό σου σε αυτή τη θέση", εξηγεί στο περιοδικό. "Ήξερα βέβαια ότι ήταν μεγάλος σταρ αλλά ύστερα από λίγο, όταν η σχέση προχωράει και γίνεται πραγματική οι άλλοι μπαίνουν στην άκρη", συνεχίζει.

"Ως ζευγάρι ήμασταν πολλοί κλειστοί. Δεν βγαίναμε πολύ και ήμασταν πολύ δεμένοι, γι' αυτό και κρατήσαμε δέκα χρόνια. Και αυτός είναι πολύς καιρός, ειδικά όταν παντρεύεσαι στα 23", ολοκληρώνει η Κίντμαν προσθέτοντας ως κατακλείδα ότι γενικά ήταν μια καλή σχέση αλλά έκανε την πορεία της και τελικά έκλεισε.

Τον καιρό του γάμου τους, ο Κρουζ και η Κίντμαν είχαν υιοθετήσει δύο παιδιά, τον 15χρονο –σήμερα- Κόνορ (Connor) και τη 18χρονη Ιζαμπέλα (Isabella), που μετά το διαζύγιο επέλεξαν να ζουν με τον πατέρα τους, πικραίνοντας σε μεγάλο βαθμό τη μητέρα τους.

Η Νικόλ ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Νάσβιλ του Τενεσί, ακολουθώντας τον νυν σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban).

"Είμαι τρελά ερωτευμένη. Νομίζω ότι μπορείς να ζήσεις οπουδήποτε στον κόσμο όταν είσαι τρελά ερωτευμένος", παραδέχτηκε συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις η σταρ υπογραμμίζοντας για ακόμη μια φορά ότι ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη σε όλη τη ζωή της.

Κατά τα άλλα αυτές τις μέρες, η γλυκιά Νικόλ Κίντμαν είναι τρισευτυχισμένη κρατώντας στα χέρια της τη νεογέννητη κορούλα της Φέιθ Μάργκαρετ (Faith Margaret), η οποία γεννήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα μέσω παρένθετης μητέρας.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Ημέρες Κεραυνού" (1990), στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν ο Κρουζ και η Κίντμαν.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα