Γέννησε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ

02.02.2011
Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η 39χρονη πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια της κωμικής τηλεοπτικής σειράς "Παντρεμένοι με παιδιά".


Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η 39χρονη πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια της κωμικής τηλεοπτικής σειράς "Παντρεμένοι με παιδιά".

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ (Christina Applegate) και ο Ολλανδός μουσικός σύντροφός της Μάρτιν ΛεΝομπλ (Martyn LeNoble) υποδέχτηκαν την κορούλα τους, Σέιντι Γκρέις (Sadie Grace) σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την Πέμπτη.

"Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας", δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού. Να τους ζήσει.
Τρεις εβδομάδες νωρίτερα, η Άπλγκέιτ είχε παραδεχτεί μιλώντας στο Twitter της ότι δεν άντεχε άλλο και ότι ανυπομονούσε να γεννήσει.

Πάντως, μπορεί να μην "άντεχε άλλο", όπως έλεγε η συμπαθής ηθοποιός, βρήκε όμως τον χρόνο, τη διάθεση και την ενέργεια να πρωταγωνιστεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον και άκρως διασκεδαστικό βίντεο, στο οποίο "διδάσκει" στις απανταχού έγκυες πώς να είναι σέξι και προκλητικές ακόμη και αυτούς τους δύσκολους μήνες.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τον Αύγουστο του 2008 η Απλγκέιτ κέρδισε μια σπουδαία μάχη με τον καρκίνο του μαστού αφού είχε προηγουμένως υποστεί διπλή μαστεκτομή.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα