Ζευγαράκι για τη Μαράια Κάρεϊ

02.02.2011
Με το σταγονόμετρο δίνει τα νέα για την εγκυμοσύνη της η 40χρονη ντίβα αλλά τελικά τα δίνει! Το τελευταίο που μαθαίνουμε είναι ότι θα αγοράσει και γαλάζια και ροζ ρουχαλάκια!


Με το σταγονόμετρο δίνει τα νέα για την εγκυμοσύνη της η 40χρονη ντίβα αλλά τελικά τα δίνει! Το τελευταίο που μαθαίνουμε είναι ότι θα αγοράσει και γαλάζια και ροζ ρουχαλάκια!

Ύστερα από πολλά και διάφορα σενάρια σχετικά με το αν είναι ή όχι έγκυος αρχικά, η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) το παραδέχτηκε, με τον σύζυγό της, Νικ Κάνον (Nick Cannon), να αποκαλύπτει λίγο αργότερα ότι περιμένουν δίδυμα.

Τώρα πια, τρεις μήνες πριν από τη γέννησή τους, επιβεβαιώθηκε και το φύλο των μωρών. Το διάσημο ζευγάρι τον Απρίλιο θα κρατήσει στα χέρια του ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες φίλων η Μαράια και ο Νικ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ενώ μιλώντας στο περιοδικό "Life & Style" η μέλλουσα μανούλα αποκάλυψε ότι μέχρι τώρα προτιμά τα ουδέτερα χρώματα επειδή δεν θέλει να "επιβάλει" σε κανένα από τα παιδιά "την κατεστημένη ταυτότητα" από τόσο νωρίς.

Κατά τα άλλα, αντίθετα από την Κάρεϊ η οποία υποστηρίζει ότι προσπαθεί με νύχια και με δόντια να χαλιναγωγήσει τις λιγούρες της σκεφτόμενη προφανώς το μετά, ο μέλλον μπαμπάς τρώει για… τέσσερις.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Νικ, η σύζυγός έχει αναλάβει σοβαρά τον ρόλο της νοικοκυράς και μαγειρεύει "απίστευτα πράγματα για τους δυο τους κάθε βράδυ". "Όμως, με τη μυρωδιά και μόνο, λέει ότι οι λιγούρες της φεύγουν έτσι, αντί να τα τρώει εκείνη, καταλήγω να τρώω εγώ και τα δύο πιάτα", ομολογεί ο Κάνον.

Και ενώ η Μαράια αναμένει τις υψηλές αφίξεις, στις διάφορες ασχολίες της περιλαμβάνονται και η διακόσμηση των παιδικών δωματίων στα σπίτια τους στη Νέα Υόρκη αλλά και στο Λος Άντζελες, ενώ δεν παραλείπει να κολυμπά κάθε μέρα. Καλή λευτεριά…

Στο μεταξύ και με αφορμή τα μωρά που έρχονται, ας θυμηθούμε το "Be my baby", μία από τις επιτυχίες της Μαράια Κάρεϊ στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα