Κιμ Καρντάσιαν: "Μόνο μπότοξ έχω κάνει"

26.05.2010
Μπορεί να είναι μόνο 29 ετών -και κούκλα- η μία από τις αδελφές που έγιναν διάσημες κάνοντας τη ζωή τους ριάλιτι, όμως φαίνεται ότι δεν αρκέστηκε στην απλοχεριά της "μαμάς φύσης".

Μπορεί να είναι μόνο 29 ετών -και κούκλα- η μία από τις αδελφές που έγιναν διάσημες κάνοντας τη ζωή τους ριάλιτι, όμως φαίνεται ότι δεν αρκέστηκε στην απλοχεριά της "μαμάς φύσης".

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έχει χρησιμοποιήσει τις ενέσεις κολλαγόνου στην περιοχή γύρω από τα μάτια της. Αρνήθηκε όμως την οποιαδήποτε άλλη αισθητική επέμβαση στη μύτη και τα οπίσθιά της.

"Έχω κάνει μπότοξ. Αυτό όμως είναι το μόνο που έχω κάνει. Δεν έχω πειράξει ποτέ τη μύτη μου, ούτε και τον πισινό μου", υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή "Nightline" του τηλεοπτικού καναλιού ABC.

"Η μύτη μου είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά μου. Θέλω πάντα να την φτιάξω. Πήγα στον γιατρό, τη φωτογραφίσαμε, μου έδειξε πως θα ήταν αν την έκανα, αλλά δεν προχώρησα. Δεν θα ήμουν η ίδια αν το έκανα", παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Την ίδια στιγμή, η έναν χρόνο μεγαλύτερη αδελφή της, Κόρτνεϊ (Kourtney) παραδέχτηκε ότι είχε υποκύψει στη σιλικόνη. "Μόλις έβαλα εμφυτεύματα στο στήθος μου, αλλά είναι πολύ αστείο, γιατί δεν είναι μυστικό. Το ξέρουν όλοι και δεν με νοιάζει καθόλου", αποκάλυψε περιχαρής, πρόσφατα.

Ωστόσο, η ζωή των λαμπερών αδελφών δεν ήταν πάντα όλο χαμόγελα. Πρόσφατα δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι η Κιμ υπήρξε θύμα οικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας (Damon Thomas).

Το αμερικανικό περιοδικό "Star" εξασφάλισε τα έγγραφα της δικαστικής διαμάχης που είχαν οι δυο σύζυγοι το 2003. Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, η Κιμ υποστηρίζει ότι ο Ντέιμον της έριχνε γροθιές στο πρόσωπο, τη χτυπούσε πάνω στους τοίχους και την έσερνε στο δωμάτιο, ενώ ταυτόχρονα απαιτούσε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η γυναίκα του. Σήμερα πάντως η ιστορία αυτή ανήκει στο παρελθόν, για τα καλά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα