"Συγνώμη, κύριε Μαζωνάκη. Ποιος είστε";

09.06.2008
Ολόκληρη πτήση καθυστέρησε για χάρη του Γιώργου Μαζωνάκη πριν από λίγες ημέρες. Τι κι αν η διάθεση του δημοφιλούς τραγουδιστή ήταν πολύ καλή, μιας και θα επισκεπτόταν τη Θεσσαλονίκη

Ολόκληρη πτήση καθυστέρησε για χάρη του Γιώργου Μαζωνάκη πριν από λίγες ημέρες. Τι κι αν η διάθεση του δημοφιλούς τραγουδιστή ήταν πολύ καλή, μιας και θα επισκεπτόταν τη Θεσσαλονίκη, μια δυσάρεστη έκπληξη τον ταλαιπώρησε καθώς έκανε check in στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ενώ, λοιπόν, ήταν έτοιμος να περάσει τον έλεγχο, ξαφνικά ανακάλυψε πως δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του. Και μπορεί όλοι οι υπεύθυνοι να τον αναγνώρισαν, αλλά χωρίς την ταυτότητά του ήταν αδύνατον να ταξιδέψει. Μάταια ο ίδιος προσπαθούσε να βρει λύση στο πρόβλημα τηλεφωνώντας σε φίλους και γνωστούς για να βρει κάποιον να του πάει επειγόντως την ταυτότητα. Όμως, ήταν διατεθειμένος πάση θυσία να πετάξει. Για αρκετή ώρα ο τραγουδιστής προσπαθούσε να πείσει τους ανθρώπους του αεροδρομίου να τον αφήσουν να ταξιδέψει, αφού τον είχαν αναγνωρίσει, αλλά εκείνοι ήταν ανένδοτοι και δεν αποδέχονταν το αίτημά του.

Η ώρα μάλιστα περνούσε και η καθυστέρηση που είχε προκύψει θα είχε αναπόφευκτα συνέπειες και για τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης, οι οποίοι φυσικά θα άρχιζαν να διαμαρτύρονται.

Την τελευταία στιγμή, όμως, ο Γιώργος κι ενώ ήταν έτοιμος να ακυρώσει το ταξίδι του θυμήθηκε ότι είχε το δίπλωμα οδήγησης στο αυτοκίνητό του, που είχε αφήσει στο parking του αεροδρομίου. Έτσι, το περιστατικό έληξε την τελευταία στιγμή και είχε αίσιο τέλος, με τον τραγουδιστή να επιβιβάζεται τελικά στο αεροπλάνο για τη συμπρωτεύουσα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ