Θα ντυθεί γαμπρός ο Βέρτης;

12.06.2008
Τέρμα πια τα μοναχικά βράδια για τον Νίκο Βέρτη... Ο έρωτας χτύπησε δυνατά την πόρτα της καρδιάς του και εκείνος την άνοιξε διάπλατα, έτοιμος να τον υποδεχτεί.

Τέρμα πια τα μοναχικά βράδια για τον Νίκο Βέρτη... Ο έρωτας χτύπησε δυνατά την πόρτα της καρδιάς του και εκείνος την άνοιξε διάπλατα, έτοιμος να τον υποδεχτεί.

Ερωτευμένος λοιπόν είναι ο επιτυχημένος τραγουδιστής, ο οποίος πριν από λίγες μέρες επέστρεψε δυναμικά στις αθηναϊκές πίστες. Ο λόγος για τη Μαρία, που μόλις την είδε ο δημοφιλής καλλιτέχνης χτυπήθηκε κεραυνοβόλα από τα βέλη του... έρωτα! Πρόκειται για ένα πανέμορφο κορίτσι 19 χρόνων, λεπτή, ψηλή, μελαχρινή, με κατάμαυρα μάτια. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους η χημεία τους ήταν πολύ έντονη και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Τα δυο παιδιά γνωρίστηκαν μέσω του πατέρα της Μαρίας, όταν ο τραγουδιστής αγόρασε το πολυτελέστατο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πανοράματος.

Ο μπαμπάς της κοπέλας έχει μία από της μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στα Γιαννιτσά και ανάμεσα στα μεγάλα έργα που αναλαμβάνει περιλαμβάνονται και οι κατασκευές πολυτελών κατοικιών, όπως αυτή στην οποία αγόρασε διαμέρισμα ο Νίκος Βέρτης. Αν και οι πρώτες συναντήσεις του ζευγαριού έγιναν για επαγγελματικούς λόγους, τα συναισθήματα ανάμεσά τους ήταν έντονα και κάποια στιγμή εξομολογήθηκαν ο ένας στον άλλο τον έρωτά του. Πηγές από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι διανύουν ήδη τον τρίτο μήνα της σχέσης τους. Ωστόσο, επειδή ο Νίκος Βέρτης είναι χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει να προβάλλει την προσωπική του ζωή, δεν είχε αφήσει να βγει τίποτα προς τα έξω. Πλέον όμως δεν ισχύει το ίδιο, αφού η σχέση είναι γνωστή στους γονείς και των δύο ερωτευμένων νέων. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν μάλιστα να έχουν βάλει ήδη πλώρη για την εκκλησία! Γι αυτόν το λόγο πρόσφατα επισημοποίησαν τη σχέση τους παρουσία των οικογενειών τους.

Στη Θεσσαλονίκη ο έρωτάς τους έχει γίνει talk of the town, αν και οι ίδιοι φαίνεται να τον απολαμβάνουν ανέμελοι. Κυκλοφορούν αγκαλιασμένοι και ανταλλάσσουν συνεχώς φιλιά αδιαφορώντας για τα περίεργα βλέμματα των περαστικών. Οι φίλοι του Νίκου βλέποντάς τον τόσο ευτυχισμένο μιλάνε για έναν ερωτευμένο άντρα και παραδέχονται ότι η 19χρονη έχει κάνει το θαύμα της! Ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι στη σχέση τους και αν θα πραγματοποιηθεί άμεσα η επιθυμία των γονιών του Νίκου, που θέλουν ένα εγγονάκι από το γιο τους και δεν χάνουν ευκαιρία να του το υπενθυμίζουν.

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ