Ένα σκάφος για την Αννίτα

06.06.2008
Μια καινούργια αγορά ετοιμάζεται να κάνει σύντομα ο Νίκος Καρβέλας. Ένα δώρο για το οποίο όταν έμαθε η αγαπημένη του σύντροφος Αννίτα Πάνια

Από τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ

Μια καινούργια αγορά ετοιμάζεται να κάνει σύντομα ο Νίκος Καρβέλας. Ένα δώρο για το οποίο όταν έμαθε η αγαπημένη του σύντροφος Αννίτα Πάνια, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον τους, δεν πίστευε στ αφτιά της. Γιατί δεν πρόκειται για κάτι απλό και καθημερινό, αλλά για ένα σούπερ σκάφος.

Οι δυο τους, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα επισκέπτονται διάφορες αντιπροσωπείες, προκειμένου να επιλέξουν το μοντέλο και το μέγεθος που θα έχει το καινούργιο τους απόκτημα. Και οι δύο αγαπάνε πολύ τη θάλασσα, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν βρει τον κατάλληλο σύντροφο για να μοιραστούν αυτό τους το πάθος. Το υγρό στοιχείο τους μαγεύει και το γεγονός ότι πλέον μένουν και οι δύο μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς ο Νίκος δεν πηγαινοέρχεται πλέον στο εξωτερικό, τους δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουν καλύτερα το χρόνο τους για να αρμενίζουν στις ελληνικές θάλασσες.

Ο Νίκος Καρβέλας, πάντως, θέλει με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τη σύντροφό του για το πολυτιμότερο δώρο που του έχει χαρίσει και δεν είναι άλλο από το γιο τους. Από τότε που η Αννίτα εμφανίστηκε στη ζωή του διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, τώρα, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την κίνηση του μουσικοσυνθέτη, γιατί έτσι θα μπορούν να χαίρονται τις διακοπές τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και σαν πραγματικοί VIPs. Όσο για το όνομα του σκάφους; Οι πρώτες σκέψεις και των δύο είναι να παραπέμπει πού αλλού; στο γιο τους, που όπως λέγεται θα του δώσουν το όνομα Ανδρέας.