Οικοδέσποινα του «Dream Show» η Μενεγάκη;

11.06.2008
Το κανάλι θα της ανοίξει και άλλες ζώνες του προγράμματός του, επενδύοντας στη μοναδικότητα και στο χάρισμά της να είναι πάντα και παντού πρωταγωνίστρια.

Το κανάλι θα της ανοίξει και άλλες ζώνες του προγράμματός του, επενδύοντας στη μοναδικότητα και στο χάρισμά της να είναι πάντα και παντού πρωταγωνίστρια. Τι κρυβόταν πίσω από την εν λόγω φράση στο δελτίο Τύπου του Alpha μετά την τριετή ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η παρουσιάστρια βρίσκεται ένα βήμα πριν πει στην Άλκηστη Μαραγκουδάκη το τελικό «ΟΚ» για την παρουσίαση του τρίτου «Dream Show The Μusic». Απ όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής το reality επανέρχεται με πολλές αλλαγές, καθώς το live θα συνεχίσει να προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, ωστόσο δεν θα υπάρχει εγκλεισμός, με τους παίκτες να κάνουν κανονικά τις πρόβες τους στην Παλλήνη και το βράδυ να μένουν στα σπίτια τους.

Παράλληλα, η Ελένη έχει βάλει σε πρώτη προτεραιότητα τις αλλαγές που κάνει στον «Καφέ». Ήδη από αέρος Alpha δήλωσε ότι είναι ανοιχτή σε νέες συνεργασίες. Τα νεότερα θέλουν την Ελένη Φωτοπούλου να αποχωρεί (σ.σ.: άλλοι ισχυρίζονται διαφωνίες με την παρουσιάστρια, άλλοι προσωπικούς λόγους), ενώ το ίδιο έχει ακουστεί και για την Κατερίνα Ζαρίφη, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής. Παράλληλα, στην εκπομπή εντάσσεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Λυρώνης, ο οποίος δεν θα αναλάβει τελικά την αρχισυνταξία του «Χ-Factor». Σε κάθε περίπτωση βέβαια η Ελένη Μενεγάκη θα έχει τον πρώτο λόγο στο στήσιμο και στη θεματολογία της εκπομπής.

Γιάννης Πολέμης