Η καψούρα του Μπαρδέμ για την Πενέλοπε Κρουζ

26.05.2010
Έτσι άνοιξε την καρδιά του ο 41χρονος ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) φανερώνοντας σε όλο τον κόσμο της αγάπη που τρέφει για την 36χρονη αγαπημένη του Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz).

"Μοιράζομαι τη χαρά αυτή με την φίλη μου, τη σύντροφό μου, την αγάπη μου. Πενέλοπε: σου χρωστάω πολλά και σε αγαπώ πολύ"!

Έτσι άνοιξε την καρδιά του ο 41χρονος ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) φανερώνοντας σε όλο τον κόσμο της αγάπη που τρέφει για την 36χρονη αγαπημένη του Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz).

Η δημόσια αυτή ερωτική εξομολόγηση του Ισπανού και βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, συγκίνησε το κοινό που παραβρέθηκε στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, αφού ο Μπαρδέμ έκανε την εν λόγω δήλωση παραλαμβάνοντας το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού για την ταινία "Biutiful" - βραβείο που μοιράστηκε με τον Ιταλό ηθοποιό Έλιο Χερμάνο (Elio Hermano).

Αυτό που παραξένεψε πολλούς είναι πως ο Μπαρδέμ μιλά ανοιχτά και για πρώτη φορά για τον έρωτά του με την Πενέλοπε Κρουζ. Το ζευγάρι που φημολογείται πως είναι μαζί από το 2007, δεν έχει μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα για τη σχέση του, ενώ ειδικά ο Χαβιέ ήταν πολύ προστατευτικός σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Γεμάτος ευτυχία ο Μπαρδέμ πετάχτηκε από τη θέση του ακούγοντας το όνομά του ως αυτό του Καλύτερου ηθοποιού αλλά με το που ανέβηκε στη σκηνή δεν πήρε τα μάτια του από την Πενέλοπε. Εκείνη έδειχνε έκπληκτη καθώς άκουγε την εξομολόγηση του Μπαρδέμ, ενώ ο σκηνοθέτης της βραδιάς, δεν παρέλειψε να της χαρίσει αρκετά πλάνα.

Ο 41χρονος ηθοποιός έκλεισε το νικητήριο λόγο του στέλνοντας ένα φιλί στην αγάπη του, ενώ η Κρουζ δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά της.

Τους τελευταίους μήνες ο Χαβιέ και η Πενέλοπε έχουν αρχίσει να πυκνώνουν τις κοινές τους εμφανίσεις, που ξεκίνησαν στα βραβεία "Goya", συνεχίστηκε στα Όσκαρ για να ολοκληρωθεί πανηγυρικά στο Φεστιβάλ Καννών ενώ και οι πρώτες οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Κρουζ είχαν σκάσει ήδη από πέρσι, αλλά δεν επαληθεύτηκαν ποτέ! Μήπως τώρα θα βγουν αληθινές;

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια