Όχι εραστές, μόνο φίλοι!

21.01.2011
Έξαλλοι είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νατάσα Θεοδωρίδου με όσους συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως έχουν σχέση.

Έξαλλοι είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νατάσα Θεοδωρίδου με όσους συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως έχουν σχέση. Κι αυτό γιατί είναι απλώς δύο πολύ καλοί φίλοι. Μια φιλία που μετράει πολλά χρόνια, από τότε που και οι δύο βρίσκονταν στο ξεκίνημα της καριέρας τους στη Θεσσαλονίκη.

Πώς ξεκίνησε όμως το υποτιθέμενο love story; Ένα βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου μεταξύ των θαμώνων βρίσκονταν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιάννης Λάτσιος. Κάποια στιγμή ο Γρηγόρης ανέβηκε στην πίστα, αγκάλιασε τη φίλη του και της είπε: «Ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου».

Αυτό στάθηκε η αφορμή την επόμενη ημέρα να κυκλοφορήσουν οι φήμες για ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα στο γνωστό παρουσιαστή και τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ακόμη και πως ο Γρηγόρης πουλάει το θέμα!

Όπως ήταν φυσικό, όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν από εκείνη τη βραδιά και μετά εκνεύρισαν ιδιαίτερα τόσο τον Γρηγόρη όσο και τη Νατάσα, ενώ κάποιες πληροφορίες ήθελαν τη Θεοδωρίδου να σκέφτεται να απαντήσει ακόμη και μέσω της νομικής οδού!

Τελικά, το θέμα έλυσε ο Γρηγόρης, απαντώντας μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή: «Αρχίζει να γίνεται λίγο αστείο. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τη Νατάσα, που δεν μπαίνω σε καμία διαδικασία κάθε φορά που με ρωτάτε κάτι. Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και θα είμαστε, ελπίζω, για πάρα πολλά χρόνια ακόμη. Δεν θα κάνουμε ποτέ δεσμό στη ζωή μας, γιατί απλώς μας συνδέει μια πάρα πολύ ωραία φιλία. Είναι τραγελαφικό πλέον. Με όποιον άνθρωπο βγεις, με όποιον άνθρωπο μιλήσεις, με όποιον άνθρωπο πεις μια κουβέντα, αγκαλιαστείς, πρέπει να έχεις και δεσμό! Έχει χαθεί και η ουσία του σχολιασμού πλέον. Άμα είναι να σκέφτομαι για κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ και τους έχω μέσα στην καρδιά μου τι να λέω, τότε έχω χάσει την μπάλα...

Αυτό που θέλω να πω εκείνη την ώρα θα βγω και θα το πω. Αν, τώρα, το παρεξηγήσουν οι άλλοι, εντάξει! Τελευταία φορά! Δεν ξανασυζητάμε τίποτα γι’ αυτό. Τελειώσαμε».