The Party

24.01.2011
Επιτέλους, βρήκα φωτογραφίες από το πιο glam & sexy party της Πρωτοχρονιάς, The Party by Playboy. Βέβαια, είναι δύσκολο να φωτογραφίσει κανείς τη «χρυσή νεολαία», αλλά οι φωτογραφίες από τις πανέμορφες γυναίκες και το φοβερό κλίμα είναι ικανές να μας βάλουν στην ατμόσφαιρα.

Επιτέλους, βρήκα φωτογραφίες από το πιο glam & sexy party της Πρωτοχρονιάς, The Party by Playboy. Βέβαια, είναι δύσκολο να φωτογραφίσει κανείς τη «χρυσή νεολαία», αλλά οι φωτογραφίες από τις πανέμορφες γυναίκες και το φοβερό κλίμα είναι ικανές να μας βάλουν στην ατμόσφαιρα. Το πάρτι, που έφερε τη σφραγίδα του γνωστού ανδρικού περιοδικού, πραγματοποιήθηκε σε μια αποθήκη, η οποία μεταμορφώθηκε σε μοναδικό club.

Οι καλύτεροι DJs της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων η ομάδα Magna, οι DJ Viton και CJ Jeff, Dim Pap, No Rabbitz και αρκετοί ακόμα, σε 2 διαφορετικούς χώρους έκαναν τον κόσμο να χορεύει μέχρι, όχι τις πρώτες πρωινές, σχεδόν τις πρώτες μεσημβρινές ώρες! Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που πέρασαν εκεί τις πρώτες ώρες του 2011, οι οποίοι ανάμεσα στα 1.500 άτομα μπόρεσαν να διασκεδάσουν ανενόχλητοι από τους paparazzi!

Από την Πετρούλα και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μέχρι τα κορίτσια του «Next Top Model» όλοι χόρευαν ανάμεσα στο πιο fashionable και sexy κοινό της Αθήνας ανταλλάσσοντας free σφηνάκια Stoli Elite. Κάτι μου λεει ότι θα δούμε πολλά τέτοια Elite parties ακόμα...