Καλλιστεία 2008: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες!

30.05.2008
Παπούτσια να εκσφενδονίζονται, κορδέλες και ανθοδέσμες να εγκαταλείπονται στο έλεός τους, ουρλιαχτά διαμαρτυρίας και μαλλιοτραβήγματα έκπτωτων «αγγέλων» στα παρασκήνια...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗ

Παπούτσια να εκσφενδονίζονται, κορδέλες και ανθοδέσμες να εγκαταλείπονται στο έλεός τους, ουρλιαχτά διαμαρτυρίας και μαλλιοτραβήγματα έκπτωτων «αγγέλων» στα παρασκήνια...

Ολα αυτά σίγουρα δεν συνέβησαν στα φετινά καλλιστεία! Ωστόσο, υπήρξαν γκριμάτσες και άστοχοι μορφασμοί δυσαρέσκειας στην πίστα του διαγωνισμού, βαρύγδουπες δηλώσεις και δριμύ «κατηγορώ» μπροστά στις κάμερες, δάκρυα άτυχων υποψηφίων ποτισμένα από μαύρο ρίμελ.

Όλα σε γενικές γραμμές καλά με εξαίρεση τις ανούσιες και παιδαριώδεις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν στις υποψήφιες, την παρατεταμένη διάρκεια του σόου και κάποιες μικροαντιδράσεις από κάποιες που δεν προκρίθηκαν! Πόσο καλό όμως μπορεί να είναι ένα παραμύθι όταν δεν έχει δράκο;

Διονυσία Κούκιου - Σταρ Ελλάς 2008
«Φωνάζετέ με Διονυσία και όχι Σταρ Ελλάς» ήταν τα πρώτα λόγια της αμέσως μετά τη στέψη. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έπαιρνα τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο ακόμα. Τα δάκρυά μου έτρεχαν από μόνα τους Δεν θεωρώ ότι είμαι η ομορφότερη της βραδιάς, όλες οι κοπέλες είναι όμορφες. Ευχαριστώ όσους στάθηκαν δίπλα μου».

Αγγελική Καλαϊτζή - Μις Ελλάς 2008
«Το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω την οικογένειά μου. Ακόμα δεν το πιστεύω. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με διευκόλυναν στη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό. Πήρα άδεια από τη δουλειά μου, από το γυμναστήριο που δουλεύω στη Θεσσαλονίκη, για να συμμετάσχω στο διαγωνισμό. Πετάω από τη χαρά μου».

Ευγενία Καραχάλιου - Μις Γιανγκ 2008
«Είμαι χαρούμενη με τον τίτλο μου. Ευχαριστώ τους πάντες». Δίπλα στην Ευγενία βρισκόταν συνεχώς και πανηγύριζε η μητέρα της, η Μαίρη Βιδάλη. «Είχα περισσότερο καρδιοχτύπι από την ίδια. Την είχα συμβουλέψει να προβάλει την προσωπικότητά της στο διαγωνισμό. Ευτυχώς σήμερα τα καλλιστεία έχουν ωριμάσει και βραβεύουν την προσωπικότητα».

Οι τίτλοι του ΛΟΙΠΟΝ


Η γκριμάτσα της βραδιάς: Απονέμεται στη Ρία Αντωνίου για το ανεπαίσθητο μειδίαμα και το μορφασμό στο πρόσωπό της. Για άλλη μια φορά η χαμένη θα είναι η μεγάλη κερδισμένη.

Η «κοτσάνα» της βραδιάς: «Θα ήθελα η θάλασσα να ήταν μπλε, αλλά εάν δεν ήταν, θα ήθελα να ήταν μοβ. Διότι μου αρέσει το μοβ σαν χρώμα και βγαίνει από το κόκκινο και το μπλε». Τάδε έφη μία εκ των υποψηφίων και τα σχόλια δικά σας!

Η κυρία της βραδιάς: Η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε καθυστερημένη, συνοδευμένη από τον ευγενέστατο Νοράιρ Σαπουντζιάν, ο οποίος δεν την άφησε ούτε λεπτό από τα μάτια του. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με μεγάλη χαρά για το ΛΟΙΠΟΝ.

Ο Ζορό της βραδιάς: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υπέβαλε τις δικές του ερωτήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει σύγχυση στις υποψήφιες του τίτλου.

Τα παρατράγουδα της βραδιάς: Η έκρηξη της Ρίτας Μαστοράκη, μητέρας της υποψήφιας Κατερίνας Μαστοράκη, η οποία δεν κατάφερε να περάσει στην τελική δεκατετράδα. Η Ρίτα, λοιπόν, χαρακτήρισε τα καλλιστεία «στημένα» και «σικέ». Ανάμεσα στα επιχειρήματά της έμπλεξε τη διαίσθησή της, την ικανότητά της να διαβάζει ψυχές και βροντοφώναξε σαν σύγχρονη Μπουμπουλίνα ότι «σήμερα ανέβηκε ο πήχης ψηλότερα στα καλλιστεία, αφού δεν συμμετέχουν σ' αυτά μόνο κομμώτριες και πωλήτριες, αλλά και φοιτήτριες της Νομικής». Και μάλιστα του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο οποίο φοιτά η νεαρή, άτυχη, διαγωνιζόμενη.

Το μπουρδούκλωμα της βραδιάς: Απονέμεται στη Μάρα Δαρμουσλή, την οποία προσφώνησαν με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παραλλαγές οι υποψήφιες-σπίρτα του διαγωνισμού! Πώς δεν είπαν και τον Ψωμιάδη Αλεξανδράτου είναι θαύμα!

Το φόρεμα της βραδιάς: Όλα όσα φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου τέσσερα στον αριθμό από τους ΜΙRΟ.

Η κόρη της ηθοποιού: Όπως λέμε «το σπίτι του ηθοποιού». Μετά τη Μαρία-Λουίζα Βούρου φέτος η Ευγενία Καραχάλιου. Προορίζεται όχι για ηθοποιός, παρακαλώ, αλλά για το διπλωματικό σώμα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της μαμάς Μαίρης.

Ο ψίθυρος της βραδιάς: Η απουσία της Ελεονώρας Μελέτη και η επιλεγμένη θέση και παρουσία της Μαριέτας Χρουσαλά στο ίδιο τραπέζι με το γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο και στο αμέσως διπλανό από τον υπέρκομψο και ευγενή αντιπρόεδρο του ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού.

Οι μοναχικές κυρίες της βραδιάς: Η Μαρία-Λουίζα Βούρου, η οποία καθόταν δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η εκρηκτική Βάλια Κακούτη, η οποία ήταν φιλοξενούμενη στο κεντρικό τραπέζι του «Fever», η Κατερίνα Στικούδη (ολομόναχη στο τραπέζι του «Πρωινού καφέ»), η Ελένη Φιλίνη, η Φαίη Γεωργακοπούλου και η Φαίη Σκορδά.

Το ζευγάρι της βραδιάς: Η Άντζελα Δημητρίου με αυστηρό ταγέρ και γυαλί οράσεως και ο Νοράιρ Σαπουντζιάν με πανάκριβο ρολόι 7,2 καρατίων μπριγιάν.

Έλαμψαν διά της απουσίας τους: Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πανελίστες, στάρλετ και «μαϊντανοί», σκηνοθέτες και βαμπ.

Το μενού της βραδιάς: Πρώτο πιάτο: Πέρκα συνοδευόμενη από ντομάτα και λαχανικά. Σαλάτα: Λάχανο-καρότο με σος μαγιονέζα. Κυρίως πιάτο: Μοσχαρίσια φιλετάκια με σος μανιταριού, γαρνιρισμένα με πατάτες και ρύζι. Γλυκό: Ανατολίτικη σπεσιαλιτέ. Ποτό: Άσπρο ή κόκκινο κρασί.

Οι εστεμμένες

  • Σταρ Ελλάς 2008: Διονυσία Κούκιου
  • Μις Ελλάς 2008: Αγγελική Καλαϊτζή
  • Μις Γιανγκ 2008: Ευγενία Καραχάλιου
  • Μις Τουρισμός 2008: Νάσια Ανερούση
  • Αν. Σταρ Ελλάς 2008: Ρία Αντωνίου
  • Αν. Μις Ελλάς 2008: Σοφία Ροδίτη
  • Αν. Μις Γιανγκ 2008: Ελένη Τσίκλου
  • Αν. Μις Τουρισμός 2008: Παυλίνα Κωσταγιού
  • Μις Φωτογένεια 2008: Μένια Μαθιουδάκη
  • Ελληνίδα 2008: Νίκη Περιστέρη