Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο!

27.05.2008
Ιδού το σπίτι-παλάτι του Πάρη Κασιδόκωστα στο Λος Άντζελες. Το ΛΟΙΠΟΝ φέρνει στο φως αποκλειστικές εικόνες από το τριώροφο θηρίο 700 και βάλε τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο Beverly Crest Drive.

Από τον ΘΑΝΟ ΜΑΝΙΑΡΑ

Ιδού το σπίτι-παλάτι του Πάρη Κασιδόκωστα στο Λος Άντζελες. Το ΛΟΙΠΟΝ φέρνει στο φως αποκλειστικές εικόνες από το τριώροφο θηρίο 700 και βάλε τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο Beverly Crest Drive. Είναι το σπίτι όπου ο Πάρης έζησε έντονες στιγμές με την Πάρις Χίλτον την περίοδο που η σχέση τους κοσμούσε σχεδόν όλα τα lifestyle περιοδικά του πλανήτη. Μια κατασκευή που «βροντοφωνάζει» ότι ο ιδιοκτήτης είναι εργένης ή ότι του αρέσουν τα γυαλιστερά πατώματα και έβλεπε από μικρός την πετυχημένη σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Μiami Vice».

Ο Πάρης Κασιδόκωστας είναι σαν τα Σκόπια: στην Ελλάδα όλοι τον προσφωνούν «Κασιδόκωστα», αλλά στο εξωτερικό όλοι τον λένε «Latsis». Κάτι βέβαια που δεν είναι ακριβές, αλλά είναι πιο εύηχο και πιο εύκολο για τους Αμερικανούς. Όπως και να τον πεις, πάντως, ο νεαρός κληρονόμος που γνωρίζει όσο λίγοι το μυστικό να ζει σαν βασιλιάς αποφάσισε να πουλήσει το μικρό αυτό σπιτάκι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η αγορά έγινε τον Απρίλιο του 2006 έναντι του ποσού των 9,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Δύο χρόνια μετά η «αγγελία» πώλησης είναι κάπως τσιμπημένη, καθώς ακούγεται πως ο Πάρης ζητάει 15 εκατομμύρια. Ποσό ιλιγγιώδες, καθώς στην περιοχή υπάρχουν μεγαλύτερες κατασκευές, η εμπορική αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τα 12 εκατομμύρια δολάρια. Μεσιτικές πηγές στο Κολωνάκι υποστήριζαν πριν από περίπου είκοσι ημέρες πως το σπίτι τελικά πουλήθηκε έναντι 12 εκατομμυρίων. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε από την οικογένεια και είναι άγνωστο γιατί μέχρι σήμερα τηρείται σιγή ιχθύος. Το σίγουρο είναι πως με την πώληση ο Πάρης αφήνει και τυπικά την αμερικανική εστία του και μένει για τα καλά εντός συνόρων, κάτι που επιθυμεί διακαώς η μητέρα του Μαριάννα Λάτση.

Το μπάνιο με την υπογραφή της Πάρις
Πολύς ντόρος γίνεται αυτές τις ημέρες στην αμερικάνικη μεγαλούπολη για τις φωτογραφίες του σπιτιού του Πάρη Κασιδόκωστα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το πιο hot σημείο του οικήματος είναι το μπάνιο του. Πρόκειται για έναν ψηλοτάβανο χώρο εμβαδού 80 τετραγωνικών μέτρων, σχεδιασμένο σε minimal ρυθμό, με μια τζαμαρία που σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις το νερό αγναντεύοντας τη θέα της πόλης. Λέγεται πως εκεί επέλεγε η Πάρις να χαλαρώνει όταν ζούσε την έντονη περίοδο της σχέσης της με το νεαρό Κροίσο. Πού πόνταρε ο Πάρης και ζήτησε πολλά χρήματα για το σπίτι; Μα στη δεδομένη υπεραξία των ονομάτων των προηγούμενων ιδιοκτητών στους Αμερικανούς. Άλλωστε, οι περισσότεροι Αμερικανοί λεφτάδες πληρώνουν όσο όσο ακόμη και τη στιγμιαία δημοσιότητα που μπορεί να στρέψει τους προβολείς πάνω τους.