Μαζί Βίσση - Βανδή;

26.05.2008
Αν και θεωρούνται αντίζηλες όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου της Ελληνίδας ποπ σταρ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τις δουν να συνεργάζονται.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Αν και θεωρούνται αντίζηλες όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου της Ελληνίδας ποπ σταρ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τις δουν να συνεργάζονται. Κάποιοι λοιπόν επιθυμούν τη συνύπαρξή τους στην πίστα, και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί μια τέτοια συνεργασία θα μαζέψει όλο το χαρτί!

Μετά την απουσία της από τις νυχτερινές πίστες για ένα χρόνο και ακόμη περισσότερο η Άννα Βίσση, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει τον επόμενο χειμώνα πιο δυναμικά από ποτέ. Οι εμφανίσεις της θα γίνουν στο «Αθηνών Αρένα» και θα ξεκινήσουν το Φεβρουάριο. Όμως, παράλληλα, μια τολμηρή ιδέα έπεσε στο τραπέζι, την οποία η Άννα είδε αρχικά θετικά. Η συγκεκριμένη ιδέα αφορούσε συνεργασία επί πίστας με τη Δέσποινα Βανδή, κάτι που και στο παρελθόν είχε συζητήσει η απόλυτη Ελληνίδα σταρ! Μάλιστα, η Άννα βρίσκει την πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα και δεν φαίνεται να την προβληματίζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Από την πλευρά της Δέσποινας, ωστόσο, υπάρχει περίσκεψη. Ακόμη και στο παρελθόν, όταν της προτάθηκε συνεργασία στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με την Άννα, εκείνη είχε δείξει επιφυλακτική και είχε διστάσει, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει. Τελευταία, όμως, κι επειδή ήδη την έχουν προσεγγίσει άνθρωποι από την επιχείρηση για να της το προτείνουν, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει τόσο αρνητικά το θέμα κι έτσι είναι πολύ πιθανό να τις δούμε και τις δύο μαζί το χειμώνα.

Αν αυτή η συνεργασία τελικά πραγματοποιηθεί, το σίγουρο είναι ότι θα αποτελέσει το απόλυτο φαβορί της νυχτερινής Αθήνας, αφού πολλοί θα ήθελαν μια τέτοια συνεργασία. Μέχρι στιγμής, βέβαια, όλα είναι ρευστά και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη από την πλευρά της Βανδή, που έχει ζητήσει πίστωση χρόνου, για να σκεφτεί καλύτερα πριν δώσει την τελική της απάντηση.