Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Θέλω πολλά παιδιά"

21.01.2011
Μπορεί να μην έχει στόχο το πρωινό, παραδέχεται όμως ότι ένα κρυφό ψώνιο με το τραγούδι το έχει... Οπότε, σε ένα σόου δεν θα έλεγε σίγουρα «όχι»! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανοίγει τα χαρτιά της στο ΛΟΙΠΟΝ και μιλάει για όλους και για όλα.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Μπορεί να μην έχει στόχο το πρωινό, παραδέχεται όμως ότι ένα κρυφό ψώνιο με το τραγούδι το έχει... Οπότε, σε ένα σόου δεν θα έλεγε σίγουρα «όχι»! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανοίγει τα χαρτιά της στο ΛΟΙΠΟΝ και μιλάει για όλους και για όλα. Για το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά, που... έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρωινή ζώνη, τη Ρούλα Κορομηλά, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και την αντικαταστάτριά της στο «TV Weekend», Άννα Λιβαθινού. Αποκαλύπτει επίσης τα σχέδιά της για το γάμο της με τον Θέμη Σοφό, που αναμένεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό. Ήταν μια απόφαση που πήρες έπειτα από πολλή σκέψη ή είπες «θα πω ναι και ό,τι γίνει»;

«Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε ο σταθμός, κι έτσι το είδα από την αρχή. Η μετάβαση στο καθημερινό είχε ένα ρίσκο που δεν φάνηκε αρκετό για να μου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις. Άλλωστε, η ομάδα της εκπομπής είναι τόσο ισχυρή, που με έκανε να νιώσω ασφαλής από την πρώτη στιγμή».

Με δεδομένο ότι στο Σαββατοκύριακο δεν υπήρχε ανταγωνισμός, δεν ήταν μια πιο εύκολη λύση για σένα να παραμείνεις στο «TV Weekend»;

«Θεωρώ άδικο να λέγεται ότι μια εκπομπή πάει καλά ή είναι πιο "εύκολη", επειδή δεν έχει ανταγωνισμό. Πίστεψέ με και μια καλή ταινία, η φόρμουλα ή ένα δελτίο ειδήσεων αποτελούν έναν εξίσου δύσκολο αντίπαλο. Το Σαββατοκύριακο θα ήταν ίσως πιο ασφαλές για μένα, επειδή θα έμενα στο ίδιο περιβάλλον και με την ίδια ομάδα, έχοντας εξοικειωθεί περισσότερο».

Πώς σου φαίνεται η Άννα Λιβαθινού, που ανέλαβε την εκπομπή;

«Η Άννα είναι ένα κορίτσι που έχει δουλέψει σκληρά ως ρεπόρτερ και τα Σαββατοκύριακα της πάνε πολύ. Επίσης, είναι τυχερή, γιατί η ομάδα της εκπομπής είναι πολύ δυνατή. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσουν το στοίχημα».

Πώς είναι λοιπόν η εμπειρία του καθημερινού;

«Την απολαμβάνω ιδιαίτερα. Το γεγονός ότι είμαστε μια πολύ αγαπημένη ομάδα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό. Μην ξεχνάς ότι με τους ανθρώπους της εκπομπής είμαστε παρέα από το πρωί ως το βράδυ. Επίσης, το ότι το "Μπλα Μπλα" έχει απήχηση στον κόσμο με κάνει να αισθάνομαι πολύ χαρούμενη. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα το αντίθετο».

Φαντάζομαι, όμως, ότι τώρα δεν θα έχεις χρόνο. Τι σου έχει λείψει σε προσωπικό επίπεδο;

«Άσε, μπορώ να σου απαριθμήσω δεκάδες πράγματα... Καφεδάκι με φίλους, βόλτες χωρίς άγχος, ύπνος και γενικότερα ποιοτικός χρόνος με το σύντροφο και την οικογένειά μου. Από την άλλη, έτσι όπως είναι τα πράγματα στο χώρο μας, κάνω το σταυρό μου που έχω δουλειά, και μάλιστα κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες».

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πώς σου φαίνονται στο πρωινό; Το περίμενες ότι θα πάρουν τόσο εύκολα την πρωτιά;

«Μου αρέσουν πολύ, κυρίως γιατί θεωρώ ότι είναι χαλαροί και δεν προσποιούνται. Επειδή τους έχω ζήσει ως ζευγάρι, ήμουν σίγουρη ότι θα πετύχαιναν αν έβγαζαν στο φακό αυτό που είναι στη ζωή τους. Όπως κι έγινε, και μάλιστα πολύ γρήγορα».

Τι πιστεύεις ότι λείπει από τα άλλα δύο πρωινά που ξεχώρισε ο κόσμος στο «Πρωινό mou»;

«Θεωρώ ότι το πρωινό του Mega είναι το καινούργιο προϊόν που έφερε έναν αέρα ανανέωσης σε αυτή τη ζώνη και γι’ αυτό κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης».

Η Ευγενία Μανωλίδου και η Νάντια Μπουλέ πώς σου φάνηκαν;

«Θεωρώ ότι έχουν δώσει και οι δύο τη σφραγίδα τους στο προϊόν που παρουσιάζουν, αν και ο ρόλος τους δεν ήταν αμιγώς πρωταγωνιστικός».

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στη μικρή μας οθόνη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σου αρέσει στο νέο του ρόλο στο «Money Drop»;

«Ο Γρηγόρης μου αρέσει πολύ ως παρουσιαστής και χαίρομαι που φέτος επανήλθε δυναμικά. Το "Money Drop" έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, τον προτιμώ σε μια εκπομπή που μπορεί να δείξει περισσότερα στοιχεία του εαυτού του».

Η Ρούλα Κορομηλά στο «Big Brother»;

«Το προϊόν "Big Brother" δεν μπορώ να σου πω ότι με ενθουσιάζει, ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά είναι "σχολείο" για εμάς τους νεότερους και αυτό δεν αλλάζει από μια εκπομπή, ένα concept, η μια κακή χρονιά».

Ποια άλλα πρόσωπα πιστεύεις ότι ξεχώρισαν φέτος;

«Σίγουρα ξεχώρισαν οι κριτές του "Master Chef", που μέσα σε λίγους μήνες απέκτησαν φανατικούς θαυμαστές».

Εσύ τι βλέπεις συνήθως όταν ανοίγεις την τηλεόρασή σου;

«Λόγω δουλειάς, βλέπω τα πάντα για να έχω άποψη για όσα σχολιάζουμε. Αν με ρωτήσεις τι βλέπω με ευχαρίστηση, είναι οι σατιρικές εκπομπές και κάποιες ξένες σειρές».

Ξέρουμε ότι η τηλεόραση δεν είναι μια σίγουρη δουλειά. Ξεκινώντας είχες πάντα στο μυαλό σου το ενδεχόμενο ότι «σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι»;

«Σε αυτή τη δουλειά είμαστε όλοι πολύ αναλώσιμοι, και αυτό πρέπει να το έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Να είναι καλά το τουριστικό γραφείο της μαμάς μου, που είναι μια πολύ αξιοπρεπής εναλλακτική λύση».

Τώρα, με την οικονομική κρίση, είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα;

«Η κρίση φέρνει ανασφάλεια και η ανασφάλεια απαισιοδοξία. Το χειρότερο είναι ότι, όπως λένε όλοι, δεν έχουμε πιάσει ακόμα πάτο».

Πρόσφατα μάθαμε ότι το καλοκαίρι θα παντρευτείς. Έχεις ξεκινήσει από τώρα τις προετοιμασίες;

«Μπα, είναι νωρίς για να ξεκινήσω τις προετοιμασίες. Όπως λέω χαριτολογώντας, αν αρχίσω από τώρα, θα θέλω να παντρευτώ νωρίτερα, μιας και θα είναι όλα έτοιμα».

Το περίμενες ότι θα πάρεις αυτή την απόφαση τόσο γρήγορα;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να το εκλογικεύσω? Όταν ο Θέμης μου πρότεινε να τον παντρευτώ, είπα αμέσως "ναι", γιατί στα μάτια του βλέπω τον άντρα της ζωής μου. Δεν σκέφτηκα αν ήταν αργά ή γρήγορα».

Με το σύντροφό σου γνωριστήκατε μέσω φίλων. Ήταν όμως έρωτας με την πρώτη ματιά;

«Δεν γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Απλώς η Φαίη (Σκορδά) ήταν η πρώτη που δύο χρόνια πριν μου μίλησε για τον Θέμη, ενώ δεν γνωριζόμασταν. Με κέρδισε με την πρώτη ματιά, αλλά ο έρωτας εξελίχθηκε μέρα με τη μέρα».

Έχεις σκεφτεί αν θα είναι ανοιχτός ή κλειστός ο γάμος;

«Όπως έχω ξαναπεί, εκείνος είναι πολύ χαμηλών τόνων, εγώ υπηρετώ τη μεσημεριανή ζώνη. Οπότε, φαντάζομαι ότι θα συναντηθούμε κάπου στη μέση».

Κάμερες θα επιτρέψεις;

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έκανα ποτέ σε κάποιο συνάδελφο αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν».

Τι θα ήθελες να σου φέρει ο νέος χρόνος;

«Υγεία. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται?».

Τι εύχεσαι στους αναγνώστες μας για τη νέα χρονιά;

«Να έχουν τη δουλειά τους, υπομονή για να αντέξουν τις δύσκολες στιγμές και αισιοδοξία, γιατί μόνο έτσι θα τη βγάλουμε καθαρή».

Έχεις σκεφτεί ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα;

«Προς το παρόν απολαμβάνω τόσο αυτό που κάνω, που δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα».

Το πρωινό είναι στόχος κάποια στιγμή;

«Στόχος είναι να βρίσκομαι σε ένα φιλικό περιβάλλον, περιστοιχισμένη από καλούς συνεργάτες. Η "ζώνη" δεν παίζει ρόλο, ειδικά σήμερα, που όλη η τηλεόραση ασχολείται με τα ίδια θέματα από το πρωί ως το βράδυ».

Ένα βραδινό σόου;

«Επειδή έχω ένα κρυφό ψώνιο με το τραγούδι, θα ήθελα να κάνω σόου μόνο και μόνο για να "εξευτελιστώ" μέχρι τελικής πτώσης».

Φαντάζομαι ότι αφού παντρεύεσαι, στο μυαλό σου θα υπάρχει σίγουρα και η σκέψη να κάνεις ένα παιδί...

«Κάθε γυναίκα που μπαίνει στη διαδικασία να παντρευτεί έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τη δημιουργία οικογένειας. Θέλω και ονειρεύομαι να κάνω μια ευτυχισμένη οικογένεια με πολλά παιδάκια, χωρίς όμως να αγχώνομαι με το πότε».