72 ώρες κλειδωμένοι σπίτι!

16.05.2008
Αννίτα άκουγαν και Αννίτα δεν έβλεπαν οι συγχωριανοί της γνωστής παρουσιάστριας στην Καλαμάτα. Μα τι έγινε; Πού είχαν χαθεί η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας άγιες μέρες;

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Αννίτα άκουγαν και Αννίτα δεν έβλεπαν οι συγχωριανοί της γνωστής παρουσιάστριας στην Καλαμάτα. Μα τι έγινε; Πού είχαν χαθεί η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας άγιες μέρες; Μα φυσικά στο σπίτι τους, την υπερπολυτελή βίλα της Αννίτας που βρίσκεται στην τοποθεσία Βέργα της Μεσσηνίας.

Η οικοδέσποινα των «Παρατράγουδων» πέρασε τις άγιες μέρες του Πάσχα μαζί με τον αγαπημένο της και το παιδί τους στη γενέτειρά της, την Καλαμάτα. Αν και όλοι οι συγχωριανοί έμαθαν για την άφιξή τους εκεί, είναι γεγονός ότι κανείς δεν κατάφερε να τους δει ή να μιλήσει μαζί τους. Προς στιγμήν όλοι νόμιζαν πως επρόκειτο για ένα ταξίδι-αστραπή, γιατί δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την εξαφάνισή τους. Είχαν συνηθίσει, βλέπετε, σε παλιότερες επισκέψεις τους, όταν έκαναν βόλτες στα δρομάκια της περιοχής σχεδόν όλη την ημέρα. Αυτή τη φορά, όμως, είχαν μαζί και τον Καρβέλα junior, τον οποίο και θέλησαν να κρύψουν από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι, καθώς ήταν σχεδόν βέβαιοι ότι τους είχαν ακολουθήσει και καιροφυλακτούσαν για να βγάλουν το μικρό Ανδρέα έστω και μία φωτογραφία. Σύμφωνα με όσα μας εμπιστεύτηκε πολύ στενός συνεργάτης της Αννίτας, το ζευγάρι είχε προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα που χρειάζονταν για ένα τριήμερο, ώστε να μη χρειαστεί να βγουν στην πόλη. Το σχέδιό τους ήταν να παραμείνουν στη βίλα τους, που τους παρέχει όλα τα κομφόρ και διαθέτει υπέροχη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο μέχρι την περιοχή της Κορώνης. Μπορεί να μην έκαναν βουτιές (λόγω κακοκαιρίας) στην πισίνα του σπιτιού, έκαναν όμως το δικό τους Πάσχα έτσι όπως το είχαν ονειρευτεί, άκρως ζεστά και οικογενειακά. Όσο για τους παπαράτσι, μάλλον επέστρεψαν άπραγοι, αφού στο φως της δημοσιότητας δεν έχουμε δει ακόμα φωτογραφίες του ζευγαριού από τις πασχαλινές τους διακοπές.