Δίδυμη ευτυχία για την Μαρία!

19.05.2008
Πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν ότι η Μαρία Σπυράκη του μεγάλου καναλιού έχει ομορφύνει επικίνδυνα τελευταία... Ο λόγος, λοιπόν, που η δημοσιογράφος δείχνει διαφορετική τον τελευταίο καιρό είναι η απόλυτη ευτυχία που βιώνει από τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει μητέρα!

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη και η έκπληξή της ήταν ακόμη πιο ευχάριστη όταν ο γυναικολόγος της της ανακοίνωσε έπειτα από το τελευταίο της υπερηχογράφημα ότι θα αποκτήσει σε λίγους μήνες δίδυμα. Είναι γεγονός άλλωστε ότι κάτι είχε αλλάξει στην εμφάνισή της τελευταία. Η ίδια, αν και έδειχνε λαμπερή και ξεκούραστη, παραπονιόταν έντονα για διάφορες ενοχλήσεις και πρωινές αδιαθεσίες. Αυτά τα συμπτώματα της δημιούργησαν υποψίες κι έτσι την οδήγησαν στο γυναικολόγο της με την ελπίδα ότι θα γίνει μητέρα σύντομα.

Έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, λοιπόν, ο γιατρός της της ανακοίνωσε ότι πράγματι σύντομα θα γίνει μητέρα. Η γνωστή δημοσιογράφος με το που έμαθε το χαρμόσυνο γεγονός το ανακοίνωσε αμέσως στο σύζυγό της, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για τα δύο νέα μέλη που θα προστεθούν στην οικογένειά τους πολλαπλασιάζοντας την ευτυχία τους. Στο εργασιακό περιβάλλον της Μαρίας, τώρα, ήδη συζητούν για τη ευτυχία της και όλοι της εύχονται «καλή λευτεριά», ενώ, λόγω της κατάστασής της, προσπαθούν να μην τη φορτίζουν και να μην τη στεναχωρούν. Εκείνη, από την πλευρά της, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, αφού πραγματοποιείται ακόμη ένα όνειρό της και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τα διδυμάκια της.