Οι νέες συνεργασίες της AVON!

14.05.2008
Η AVON και ο EMANUEL UNGARO σας παρουσιάζουν το "U" by Ungaro for Her and for Him

Η AVON και ο EMANUEL UNGARO σας παρουσιάζουν το "U" by Ungaro for Her and for Him. Η Avon cosmetics ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Παγκοσμίου Φήμης Οίκο μόδας του Emanuel Ungaro για τη δημιουργία δύο αρωμάτων, το "U by Ungaro for Her" και το "U by Ungaro for Him". Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής είναι δύο αρώματα που αποπνέουν τον αισθησιασμό του γνωστού Οίκου μόδας και φέρνουν στους καταναλωτές της Avon παγκοσμίως μια γεύση από την Παρισινή ψυχή, αυτό δηλαδή που εκφράζει ο Ungaro. Τα νέα αρώματα "U" for Her και for Him θα λανσαριστούν παγκοσμίως, ξεκινώντας από την Αμερική, τον Αύγουστο του 2008.

Η Avon συνεχίζει να προσθέτει στη συλλογή της αρώματα που έχουν την υπογραφή σχεδιαστών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πελάτες της να ζήσουν μια εμπειρία από τον κόσμο της μόδας και της πολυτέλειας. Η συνεργασία με τον Ungaro έρχεται έπειτα από επιτυχημένες «συμμαχίες» με τους σχεδιαστές μόδας Cynthia Rowley και Christian Lacroix. Το 2007, τα αρώματα του Christian Lacroix ήταν το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα όλων των εποχών. Τώρα, η αποκλειστική συνεργασία της Avon με τον Emanuel Ungaro και την νέα fashion line του, U by Ungaro, ενσωματώνει μια άλλη άποψη για τη μόδα. Ο Ungaro φέρνει ένα Ευρωπαϊκό στυλ και ύφος, που είναι σύγχρονο και απόλυτα αισθησιακό.

Η AVON ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τον ηθοποιό Patrick Dempsey

Η Avon products, Inc. ανακοίνωσε στις 31 Μαρτίου 2008 τη συνεργασία της με τον βραβευμένο ηθοποιό Patrick Dempsey για τη δημιουργία ενός νέου ανδρικού αρώματος το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Αμερική το Νοέμβριο του 2008 και παγκοσμίως το 2009. Είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός συνδέει το όνομα του με κάποιο άρωμα. Η γυναίκα του, η γνωστή make up artist των διασημοτήτων Jillian Dempsey, συνεργάζεται με την εταιρία καλλυντικών από το 2006 ως Global Creative Color Director.

Η AVON ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την ηθοποιό Reese Witherspoon

Στις 2 Αυγούστου 2007, η Avon Products, Inc ανακοίνωσε επίσημα σε συνέντευξη τύπου στο Los Angeles, ότι επέλεξε τη διεθνούς φήμης και βραβευμένη ηθοποιό, Reese Witherspoon, ως πρώτη Παγκόσμια Πρέσβειρα της εταιρίας. Σε αυτό το νέο ρόλο, η Κα Witherspoon θα αναλάβει καθήκοντα Επίτιμης Προέδρου του Ιδρύματος Avon Foundation, με εστίαση στην εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού, την ενδοοικογενειακή βία και στις πρωτοβουλίες έκτακτης κοινωνικής βοήθειας, ενώ θα είναι επίσης η εκπρόσωπος για τις μάρκες ομορφιάς της Avon και τις Αντιπροσώπους Πωλήσεων. Στο πλαίσιο αυτής της πολυετούς συμφωνίας η Κα Witherspoon θα ασχοληθεί επίσης με πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και θα εμφανίζεται παγκοσμίως σε διαφημίσεις, ιστοσελίδες και φυλλάδια της Avon. H ίδια δήλωσε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Avon. Η Avon είναι κάτι παραπάνω από παγκοσμίως ηγέτης -σύμβολο ομορφιάς - είναι μια εταιρία γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο ως υπέρμαχος των γυναικείων θεμάτων. Αισθάνομαι προσωπικά την ευθύνη να προσφέρω κι εγώ στην κοινωνία. Τώρα, ως Επίτιμη Πρόεδρος του Avon foundation, είμαι υπερήφανη που συμμετέχω σε αυτό το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη."

Pro-To-Go

Η ανανεωμένη σειρά μακιγιάζ Avon γιορτάζει 1 χρόνο επιτυχούς πορείας και παρουσιάζει το κραγιόν Pro-To-Go Η διεθνούς φήμης, βραβευμένη ηθοποιός και πρώτη Παγκόσμια Πρέσβειρα της Avon, Reese Witherspoon δοκιμάζει πρώτη τα Νέα Προϊόντα AVON και σας παρουσιάζει το κραγιόν Pro-To-Go. Μακιγιάζ για τη σύγχρονη γυναίκα που βρίσκεται συνέχεια σε κίνηση. Όλα σε ένα κραγιόν. Όλα με ένα κλικ. Χωρίς καπάκι! Υπέροχο χρώμα και ενυδάτωση σε ένα μοντέρνο κραγιόν, ειδικά σχεδιασμένο για τη σύγχρονη, πολυάσχολη γυναίκα! Ανοίξτε το, χρησιμοποιήστε το και κλείστε το μόνο με το ένα χέρι. Για τέλεια χείλη κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε!