Προσπάθειες επανασύνδεσης

13.05.2008
Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για έξι χρόνια, όταν ξαφνικά πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Φαίνεται, όμως, ότι οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν κι έτσι, όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους τελευταία έχουν έρθει πιο κοντά και όλοι μιλάνε για επανασύνδεση

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για έξι χρόνια, όταν ξαφνικά πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Φαίνεται, όμως, ότι οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν κι έτσι, όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους τελευταία έχουν έρθει πιο κοντά και όλοι μιλάνε για επανασύνδεση.

Επί έξι ολόκληρα χρόνια η σχέση τους ήταν μέλι-γάλα και ποτέ δεν απασχόλησαν τις κουτσομπολίστικες στήλες. Όλη η κοσμική Αθήνα πίστευε ότι ο Νίκος Βαρδινογιάννης βρήκε στο πρόσωπο της Εβελίνας Παπαντωνίου την ιδανική γυναίκα, που θα μπορούσε να γίνει η σύντροφός του στη ζωή και να δημιουργήσουν μαζί την οικογένειά τους. Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση έγινε στο γάμο του Παύλου Βαρδινογιάννη με την Τζίνα Αλοιμόνου και πράγματι ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια που παραβρέθηκαν στην τελετή. Μάλιστα, οι φήμες τους ήθελαν έτοιμους να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα μετά από αυτήν τους την εμφάνιση, δηλαδή να παντρευτούν, αφού ήταν μαζί αρκετά χρόνια. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά και αντί για γάμο, αποφάσισαν εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανείς να γνωρίζει τους ακριβείς λόγους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όπως όμως λέει και το γνωστό τραγούδι, «οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν...» και μεταξύ τους πράγματι υπάρχουν πολύ δυνατά αισθήματα. Ο χωρισμός τους διήρκεσε περίπου δύο χρόνια, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έκαναν κάποια άλλα σοβαρή σχέση, παρά μόνο περαστικά φλερτ. Οι φήμες που κυκλοφορούν στους κοσμικούς κύκλους υποστηρίζουν ότι όσο έμειναν χώρια και οι δύο ένιωθαν έξω από τα νερά τους και ήταν θέμα χρόνου να ξανασμίξουν. Φαίνεται ότι το πλήρωμα του χρόνου ήρθε λοιπόν και έτσι τον τελευταίο καιρό Εβελίνα και Νίκος προσπαθούν πάλι να έρθουν κοντά. Συγκεκριμένα, έχουν εμφανιστεί σε κάποιες, αρκετά διακριτικές ομολογουμένως, κοινές τους εξόδους και μάλιστα με πολύ τρυφερή διάθεση ο ένας προς τον άλλον. Έτσι, οι κουτσομπόληδες του κοσμικού βίου και χωρίς κανείς να γνωρίζει κάτι οριστικό ακόμη θέλουν την Εβελίνα Παπαντωνίου και τον Νίκο Βαρδινογιάννη να θέλουν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους και ίσως καταφέρουν αυτή τη φορά να έχει αίσια κατάληξη.