Γάμος στην ίδια εκκλησία

15.05.2008
Για δείτε πώς τα φέρνει η ζωή... Στην ίδια εκκλησία που πριν από μερικά χρόνια και μάλιστα τον ίδιο μήνα παντρεύτηκε η Δήμητρα Λιάνη τον Ανδρέα Παπανδρέου θα παντρευτεί
Για δείτε πώς τα φέρνει η ζωή... Στην ίδια εκκλησία που πριν από μερικά χρόνια και μάλιστα τον ίδιο μήνα παντρεύτηκε η Δήμητρα Λιάνη τον Ανδρέα Παπανδρέου θα παντρευτεί ο πρώην αγαπημένος της Κώστας Σπυρόπουλος τη Μαρίνα Ασλάνογλου. Απίθανη σύμπτωση, όπως τόσες και τόσες άλλες βέβαια στη ζωή.

Το πήρε απόφαση ο Κώστας Σπυρόπουλος και το ανακοίνωσε μάλιστα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, καθώς είναι άτομο χαμηλών τόνων που δεν του αρέσει να μιλάει για την προσωπική του ζωή: Παντρεύεται την εδώ και χρόνια αγαπημένη του Μαρίνα Ασλάνογλου. Και μάλιστα ο γάμος τους δεν θα είναι καθόλου σε στενό κύκλο, όπως έλεγαν κάποιοι στη showbiz. Αν και ούτε ο Κώστας ούτε η Μαρίνα έχουν ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία, οι τελευταίες πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον τους θέλουν να ενώνουν τις ζωές τους τις πρώτες μέρες του Ιουλίου πιθανότερη ημερομηνία η 7η Ιουλίου στην Παναγία Ελευθερώτρια στην Πολιτεία.

Ακριβώς δηλαδή στην ίδια εκκλησία όπου στις 13 Ιουλίου 1989 παντρεύτηκε η Δήμητρα Λιάνη τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η σύμπτωση δεν πέρασε απαρατήρητη από τη showbiz, που στο παρασκήνιο συζητάει το πώς τα φέρνει η ζωή. Αν και η Δήμητρα Παπανδρέου έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια από τον Κώστα Σπυρόπουλο, η μοίρα παίζει πάλι το παιχνίδι της. Σε αυτή την εκκλησία όπου τότε είχε κατακλυστεί από κόσμο, φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς ήταν ο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς, πρόκειται να παντρευτεί ο Κώστας Σπυρόπουλος τη Μαρίνα Ασλάνογλου, και μάλιστα ο γάμος τους θα είναι ανοικτός.

Το ερώτημα, πάντως, που πλανάται στους κύκλους της showbiz είναι αν ο πρωταγωνιστής θα καλέσει την πρώην αγαπημένη του στο γάμο του και στην περίπτωση που αυτό συμβεί, αν εκείνη θα αποδεχτεί την πρόσκληση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και κάνει κοινά όνειρα, όχι μόνο για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την επαγγελματική, καθώς την επομένη του γάμου τους θα ξεκινήσουν περιοδεία με το μιούζικαλ «Βlood Βrothers», το οποίο ο Κώστας Σπυρόπουλος είχε ξανανεβάσει με μεγάλη επιτυχία μαζί με τον Βλάση Μπονάτσο. Έτσι, το ζευγάρι θα συνδυάσει το μήνα του μέλιτος με μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, αν και, όπως λένε άτομα που τους γνωρίζουν πολύ καλά, θέλουν το συντομότερο δυνατό να κάνουν ένα παιδάκι.