Ερωτική απόδραση στη Μύκονο

09.05.2008
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Η Έλλη Στάη και ο Μιχάλης Γουλανδρής ζουν την απόλυτη ευτυχία και το απέδειξαν για μία ακόμη φορά με μια ρομαντική απόδραση στη Μύκονο. Εκείνος της χάρισε πολλά και ακριβά δώρα κι εκείνη φρόντισε να τον κάνει όσο πιο ευτυχισμένο γινόταν.
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Η Έλλη Στάη και ο Μιχάλης Γουλανδρής ζουν την απόλυτη ευτυχία και το απέδειξαν για μία ακόμη φορά με μια ρομαντική απόδραση στη Μύκονο. Εκείνος της χάρισε πολλά και ακριβά δώρα κι εκείνη φρόντισε να τον κάνει όσο πιο ευτυχισμένο γινόταν.

Είχαν και οι δύο προαποφασίσει από το τριήμερο της 25ης Μαρτίου να περάσουν το φετινό Πάσχα στη Μύκονο. Μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη στην εκπληκτική βίλα που διαθέτει το ζευγάρι. Ο εφοπλιστής Μιχάλης Γουλανδρής και η σύντροφός του Έλλη Στάη, ενώ αρχικά είχαν δηλώσει ότι θα κατέβουν στο νησί των ανέμων με το τζετ του Σωκράτη Κόκκαλη, επέλεξαν τελικά την υπερπολυτελή θαλαμηγό «Βeluga» του εφοπλιστή, για να είναι οι δυο τους.

Παρ όλα αυτά, το ζευγάρι δεν άλλαξε καθόλου τον κύκλο της παρέας και έκανε ουσιαστικά «κλειστό» Πάσχα μαζί τους. Το μεγάλο Σάββατο το βράδυ έφαγαν μαγειρίτσα στη βίλα της φίλης της παρουσιάστριας, της Χριστίνα Νέζερ, στον Τούρλο, ενώ η Ελένη Κόκκαλη ήταν καλεσμένη στο δείπνο της Νινέτας Βαφειά και πήγε με πολυτελές 4x4. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έμεινε σπίτι, καθώς τον ταλαιπωρούσε ένα πρόβλημα με το στομάχι του.

Λαμπριάτικο γλέντι στο «Sea Satin»
Την ίδια ώρα που η κοσμική Αθήνα τα έδινε όλα στα «Αstra» της Μυκόνου, με πρώτο και καλύτερο τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, το ζευγάρι με την παρέα του επέλεξε το «Sea Satin», που είναι άλλωστε και το στέκι τους. Το μενού περιελάμβανε αρνί και πράσινες σαλάτες αλλά και θαλασσινά για τις κυρίες, που ήθελαν να κρατήσουν τη σιλουέτα τους. Το κρασί και η σαμπάνια ανέβασαν κατακόρυφα το κέφι όλων, όπως και η μουσική. Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, λίγη ώρα αργότερα στα decks του «Sea Satin» βρέθηκε ο επιχειρηματίας-εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος, που γνωρίζει τις μουσικές προτιμήσεις της παρέας. Ανάμεσά τους η Δέσποινα Κάτσικα, ο Κώστας με τη Χριστιάνα Καίσαρη και το επιχειρηματικό ζεύγος Τσουκαρίδη.

Ένα ρολόι και 32 μπλουζάκια
Τα δώρα είχαν την τιμητική τους το Πάσχα και, όπως ήταν αναμενόμενο, και ο Μιχάλης Γουλανδρής θέλησε να χαρίσει κάτι πολύ ξεχωριστό στην αγαπημένη του. Για του λόγου το αληθές, ο εφοπλιστής ανακάλυψε ένα εκπληκτικό Frank Muller στην μπουτίκ του Κώστα Καίσαρη στο νησί. Μάλιστα, σύμφωνα με όσους το είδαν στον καρπό της Έλλης Στάη, πρόκειται για ένα εκπληκτικό ρολόι-κόσμημα, που η αξία του φτάνει τα 30.000 ευρώ. Ένα διακριτικό ρολόι-κόσμημα, με τη στεφάνη του να είναι «φορτωμένη» από μπριγιάν πολύ καλής κοπής αλλά και εξαιρετικής καθαρότητας.

Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό το δώρο που πήρε η γνωστή παρουσιάστρια. Κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού περιπάτου του ζευγαριού στα Ματογιάννια η Έλλη επισκέφθηκε τη «Μαγεία», το μαγαζί της Ελένης Κόκκαλη και της Ιλεάνας Μακρή. Εκεί επέλεξε και αγόρασε 32 μπλουζάκια από τη νέα κολεξιόν που έφερε το δίδυμο Κόκκαλη-Μακρή από την πρωτεύουσα της μόδας, τη Νέα Υόρκη, ενώ τα ψώνια τους συνεχίστηκαν και στο «Soho Soho».

Το βίντεο από το Περού
Το βράδυ της ίδιας ημέρας επέστρεψαν στη θαλαμηγό, όπου και ξεκουράστηκαν μέχρι τις 20.30. Αμέσως μετά βγήκαν στην ξηρά με tender και κατευθύνθηκαν στη βίλα της οικογένειας Κόκκαλη, όπου η οικοδέσποινα είχε ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό.

Λίγη ώρα μετά το δείπνο η Ελένη Κόκκαλη αποφάσισε να μοιραστεί με τους καλεσμένους της το βίντεο που είχε τραβήξει από το πρόσφατο ταξίδι της στο εξωτικό και γεμάτο αντιφάσεις Περού. Ένα ταξίδι που πραγματοποίησε πριν από λίγους μήνες και στο οποίο αποκόμισε πολλές εμπειρίες, τις οποίες μοιράστηκε με τον Κώστα και τη Χριστιάνα Καίσαρη, το ζεύγος Τσουκαρίδη και τους επιχειρηματίες Σάρρα και Σγουμπόπουλο και, φυσικά, το ζεύγος Γουλανδρή - Στάη. Αμέσως μετά ξεκίνησε μια συζήτηση γύρω από τον πολιτισμό και τις αντιφάσεις της συγκεκριμένης χώρας, ενώ η συζήτηση έφτασε να αφορά ακόμη και τις υποδομές της. Τελικά, ο Μιχάλης υποσχέθηκε στην Έλλη ότι θα την πάει να δουν αυτή τη μακρινή και εξωτική γωνιά του πλανήτη από κοντά.

Φίλοι και γείτονες στο Μανχάταν;
Η ευχή της Ελένης Κόκκαλη να γίνουν τελικά και γείτονες στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με τη συμμαθήτρια και κολλητή της Έλλη Στάη και τον Μιχάλη Γουλανδρή για πολλούς φαίνεται να είναι πλέον πραγματικότητα. Ανάμεσα στα gossip που συγκλόνισαν το νησί των ανέμων ήταν και η είδηση της αγοράς ενός πολυτελούς διαμερίσματος από τον Μιχάλη Γουλανδρή στο Trump Τower.

Για πολλούς αυτό φάνηκε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μιας και ο επιτυχημένος Έλληνας εφοπλιστής τρέφει μεγάλη αγάπη για το Λονδίνο. Όμως, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, μια τέτοια επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία. Το διαμέρισμα, όπως λέγεται, αγοράστηκε από τον εφοπλιστή για να ξεκουράζεται εκεί με τη σύντροφό του, όταν βρίσκονται στην Αμερική, και όχι σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο. Παράλληλα, βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από εκείνο που διαθέτει το ζεύγος Κόκκαλη. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν πως τα δύο διαμερίσματα βρίσκονται στον ίδιο όροφο του Trump Tower. Έτσι, οι δύο γυναίκες, που ταξιδεύουν συχνά στη Νέα Υόρκη, θα είναι πλέον κυριολεκτικά αχώριστες.