Βγήκε -πάλι- από την κλινική η Λίντσεϊ Λόχαν

04.01.2011
Καινούρια χρονιά καινούρια αρχή για την 24χρονη ηθοποιό που μόλις ολοκλήρωσε τη θεραπεία της στην κλινική αποτοξίνωσης της Μπέτι Φορντ και αφέθηκε ελεύθερη για ένα αύριο που μάλλον ανοίγεται αβέβαιο μπροστά της.

Καινούρια χρονιά καινούρια αρχή για την 24χρονη ηθοποιό που μόλις ολοκλήρωσε τη θεραπεία της στην κλινική αποτοξίνωσης της Μπέτι Φορντ και αφέθηκε ελεύθερη για ένα αύριο που μάλλον ανοίγεται αβέβαιο μπροστά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) άφησε πίσω της την πόρτα της διάσημης κλινικής "άλλος άνθρωπος", πράγμα που άφησε και η ίδια να εννοηθεί από αυτό που έγραψε στη σελίδα της στο Twitter το Σάββατο.

Δηλώνοντας ότι πρόκειται να κάνει "ένα βήμα τη φορά", η Λίντσεϊ μετέφερε μερικά λόγια του Μαχάτμα Γκάντι που ισχυρίζεται ότι την ενέπνευσαν όσο τίποτα άλλο: "Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου. Το μέλλον εξαρτάται από ό,τι κάνουμε στο παρόν".

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι και το αύριό της δεν θα είναι και πολύ άσχημο, αν σκεφτεί κανείς ότι το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις βγήκε από την κλινική είναι να ετοιμάσει τις βαλίτσες της και να μετακομίσει στο καινούριο της σπίτι στο Βένις της Καλιφόρνια.

Πρόκειται για μια τεράστια βίλα τεσσάρων δωματίων -και αντίστοιχων μπάνιων φυσικά- που όλως τυχαίως βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι της πρώην (;) αγαπημένης της, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson).

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι δύο νεαρές γυναίκες είναι μία ανάσα πριν από έναν ακόμη... γύρο στη σχέση τους.

Πάντως, εκτός από τα προσωπικά της, η Λόχαν έχει να σκεφτεί πολύ σοβαρά τα επαγγελματικά της ζητήματα που μόνο καλά δεν πάνε τα τελευταία χρόνια.

Θυμίζουμε ότι λόγω των προβλημάτων που είχε με τον νόμο τους τελευταίους μήνες, η παραγωγή της ταινίας "Inferno" στην οποία θα πρωταγωνιστούσε κρατώντας τον ρόλο της διάσημης πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace), της έδειξε "κόκκινη κάρτα" με... συνοπτικές διαδικασίες.

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, βγήκε και κάτι καλό για την καημένη τη Λίντσεϊ, αφού ο πατέρας της, Μάικλ Λόχαν (Michael Lohan) με τον οποίο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε ξανά κοντά της και όπως φαίνεται παραμένει εκεί.

Προς το παρόν, η Λόχαν θα εξετάζεται χωρίς προειδοποίηση για αλκοόλ και ναρκωτικά και αν υποπέσει σε νέο σφάλμα, οι συνέπειες θα είναι πολύ πιο σοβαρές. Αναμένοντας τη συνέχεια λοιπόν. Τουλάχιστον μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου που έχει προγραμματιστεί η επόμενη δικάσιμός της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα