Τρελαμένος θαυμαστής κοψοχόλιασε την Πάμελα

03.01.2011
Μεγάλη τρομάρα πέρασε η 43χρονη ηθοποιός και πρώην λαγουδάκι του "Playboy" στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λίβερπουλ όταν ένας θαυμαστής της έγινε βίαιος στην προσπάθειά του να ανέβει στο τρένο της.


Μεγάλη τρομάρα πέρασε η 43χρονη ηθοποιός και πρώην κουνελάκι του "Playboy" στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λίβερπουλ όταν ένας θαυμαστής της έγινε βίαιος στην προσπάθειά του να ανέβει στο τρένο της.

Η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) βρέθηκε στη βρετανική πόλη για μια παράσταση στο Empire Theatre και μόλις τελείωσε, πήγε στον σιδηροδρομικό σταθμό ώστε να επιστρέψει με το τελευταίο τρένο στο Λονδίνο.

Εκεί όμως συνέβη κάτι τελείως απρόβλεπτο όταν ένας άντρας του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί προσπάθησε να ξεγελάσει τους υπαλλήλους και να ανέβει μυστικά στην ίδια αμαξοστοιχία.

Και η ιστορία δεν τελείωσε εκεί, αφού όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί για να δουν τι συμβαίνει, εκείνος έγινε βίαιος και του έβρισε με άσχημο τρόπο, ενώ επιπλέον επιχείρησε να δαγκώσει (!) έναν από αυτούς.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν σπρέι για να τον ηρεμήσουν και να τον ακινητοποιήσουν μέχρι τελικά να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας που συνελήφθη ακολουθούσε την Πάμελα επί μέρες, γεγονός που την είχε ήδη ταράξει, ωθώντας τη να προσλάβει έξτρα ανθρώπους για την ασφάλειά της.

Κατά τα άλλα, η ζουμερή Άντερσον έκανε μόλις το 13ο εξώφυλλό της στο περιοδικό "Playboy" ενώ την ίδια στιγμή λογοκρίθηκε αυστηρότατα στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ, το διαφημιστικό της πάλαι ποτέ σεξοβόμβας του Μπέιγουοτς για λογαριασμό της φιλοζωικής οργάνωσης PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) απαγορεύτηκε επειδή ήταν πολύ προκλητικό.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα